Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bandele de răufăcători au răvăşit criza!

 ♦ La mai bine de două săptămîni de la declanşarea revoltelor stradale care au copleşit Anglia, premierul britanic, David Cameron, a anunţat că toleranţa faţă de bandele de răufăcători ar trebui să fie 0. Din fericire, declaraţia lui Cameron vine la timp, adică înainte ca tulburările să se fi terminat de tot. Din nefericire, ea vine prea tîrziu pentru a scăpa lumea de alte band-uri de răufăcători englezi, precum trupa Spice Girls.

 ♦ Tot în Marea Britanie, poliţia din regat se laudă că, în urma intervenţiei în forţă asupra zmeilor care au terorizat Londra şi Birmingham, a arestat: o balerină, un puşti de 11 ani predat de maică-sa, un agent imobiliar şi pe fiica unui milionar. Acum e clar, dacă nici o piţipoancă prinsă la furat plasme şi adidaşi nu demonstrează că revoltele au ca substrat sărăcia, atunci ce o poate face?

 

 ♦ Anders Breivik, criminalul norvegian care a ucis 69 de oameni pe insula Utoya, a fost readus de poliţişti la locul crimei pentru o reconstituire. Potrivit martorilor oculari, reconstituirea a fost una extrem de reuşită, Breivik reuşind să omoare tot atîţia oameni şi la reluare: fix 69.

 

 ♦ Documente recente, făcute publice de către Wikileaks, relevă faptul că de cîţiva ani buni Italia plăteşte şpagă talibanilor pentru a se asigura că soldaţii săi se află în siguranţă în Afganistan Dacă guvernul de la Roma tot se îngrijeşte atît de mult de siguranţa soldaţilor săi, nu înţeleg totuşi de ce le dă bani talibanilor în loc să-i dea direct soldaţilor, ca să se simtă în siguranţă la o terasă, sau chiar la ei acasă.

 

 ♦ În continuare verde ca bradul, Fidel Castro, El Lider Maximo, a împlinit săpămîna trecută frumoasa vîrstă de 85 de ani, fiind felicitat cu această ocazie de către zeci de tineri şi bătrîni care i-au urat viaţă lungă şi prosperă şi au declarat că nici măcar nu se vede că acum cinci ani a fost împăiat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]