Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bănescu e ochiul…

Zoom Bănescu e ochiul…

Teodosie îl va da în judecată pe Vasile Bănescu pentru că l-ar fi luat peste picior de mai multe ori. Acum chiar că „ori suntem băieți, ori nu mai suntem?“. După ce se șterge cu legea divină la fund, Teo are mare grijă de imaginea sa publică, afectată de purtătorul de cuvânt al însăși Bisericii Ortodoxe Române. Mai frumos de-atât ar fi doar dacă s-ar comasa Teo cu Bănescu.

Gabriela Firea a început să pufnească pe nări în privința candidaturii la Primăria Capitalei din partea PSD: „Sunt prezentată drept candidatul «deocamdat㻓. Dacă vrei să ne dai o veste bună, anunță-ne când vei fi candidatul „Niciodată“.

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, îl acuză pe liderul AUR Claudiu Târziu că se coordonează cu politicieni maghiari pentru a servi interesele lui Putin: „Nu e un idiot util“. De-asta a demisionat Hellvig, lăsând SRI fără director de șase luni, ca să posteze niște bășinuțe de-astea o dată la două luni?

A murit Yogy, cel mai bătrân urs brun din România. Ciudat, nu s-a găsit cineva să-și facă selfie cu el răposat? Nu a ajuns boala „turiștilor“ chiar atât de gravă sau n-am căutat eu bine?

Ciucă, despre o posibilă comasare a alegerilor: „Să fie bine pentru cetățeni și pentru democrație“. Hai, sănătate și Doamne-ajută la toată lumea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint