Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bărbat care a trecut deja la cauciucurile de vară, favorit la funcția de gospodar șef

Zoom Bărbat care a trecut deja la cauciucurile de vară, favorit la funcția de gospodar șef

Marian Cuescu, un bărbat de 35 de ani din cartierul bucureștean Drumul Taberei, este noul favorit la postul de primar general al Capitalei după ce într-un moment de slăbiciune a dovedit că e atît de gospodar încît a intrat în prima vulcanizare care i-a ieșit în cale și și-a schimbat cauciucurile de iarnă cu cele de vară.

“N-am mai văzut în viața mea un om mai competent și mai gospodar”, a declarat reporterilor noștri Marilena Popescu, alegătoare și femeie care privește frecvent de la geam. “Mi se pare că nici nu mai are rost să ținem alegeri. Pe mine m-a cucerit. Închipuiți-vă ce poate face din orașul nostru dacă a făcut asta pentru mașina lui”.

La rîndul său, Petru Ponce, un alt alegător indecis pînă acum spune că și l-ar dori pe Cuescu primar. “Are tot ce-i trebuie! Anonimitatea lui Nicușor Dan! Degetele de muzician ale lui Orban. Gusturile în materie de decorații interioare ale lui Firea. Dacă e și ultra-naționalist xenofob îl votez de azi!”

Deși curtat intens de PNL, care în lupta pentru primărie aruncă toate armele grele, Marian Cuescu spune că nu e interesat de o carieră politică. “Singurul motiv pentru care m-am dus să-mi schimb cauciucurile a fost nevastă-mea. De trei zile mă bate la cap că a văzut ea la televizor că structura moleculară a cauciucurilor de iarnă se modifică la căldură angrenînd necaz mare, belea și chiar dezastru iminent. Ce să fac? Cu moleculele nu te joci, așa că m-am dus să le schimb. Cred c-ar fi mai bine ca lumea s-o voteze pe ea. Oricum nu mi-ar ierta-o niciodată dacă m-ar vota pe mine. Votați-o pe ea. Acum vrea să spăl și geamurile!”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint