Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu l-a modernizat şi pe Boc. Binele înfrînge

Zoom Băsescu l-a modernizat şi pe Boc. Binele înfrînge

Emil Boc şi-a depus mandatul de prim-ministru. Mai exact, în dimineaţa zilei de luni l-a sunat Traian Băsescu şi i-a spus: Emile, ştii cînd îţi ziceam că voi merge cu tine pînă la capăt? Ei bine, dă-te jos, că am ajuns.

Elena Băsescu a intervenit în Parlamentul European spunînd că România nu mai are nevoie de licenţiaţi în Drept şi Economie, ci de tîmplari şi de electricieni. Ea şi-a dat seama că e nevoie de tîmplari după ce a văzut cît de prost era lucrat coşciugul pe care îl plimbau manifestanţii prin faţă pe la Cotroceni. Cît despre electricieni, se pare că e nevoie de nişte proşti cu care să se distreze băieţii deştepţi din energie.

Sulfina Barbu a anunţat că peste 70.000 de şomeri nu vor mai primi ajutor de şomaj pentru că au datorii la stat. Şi veştile bune despre reformarea sistemului nu se termină aici: a scăzut şi şomajul. Exact cu aceeaşi cifră.

Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat la 6 luni închisoare cu executare, pentru şantaj. Nelu Legionaru’ a primit doar 5 luni, tot cu executare, el fiind, din ce se spune, picioarele din spatele acestei afaceri.

Jeffrey Franks a declarat că e mormon, că nu bea cafea, nu fumează, nu consumă alcool. Iar de luni a scăpat şi de o altă slăbiciune lumească pe care o avea: Guvernul Boc.

În urma zvonului de cod roşu de ninsori şi viscol, magazinele din ţară au fost asaltate de oameni, în cîteva ore părînd cu toate că fac parte din lanţul Mic.ro.

Liderii UDMR nu ştiu dacă să iasă din coaliţia de guvernare sau să susţină mai departe propunerea de prim-ministru venită de la Cotroceni. La cum îi ştim, vor rămîne, ca şi pînă acum, în drujba interesului naţional.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]