Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu l-a modernizat şi pe Boc. Binele înfrînge

Zoom Băsescu l-a modernizat şi pe Boc. Binele înfrînge

Emil Boc şi-a depus mandatul de prim-ministru. Mai exact, în dimineaţa zilei de luni l-a sunat Traian Băsescu şi i-a spus: Emile, ştii cînd îţi ziceam că voi merge cu tine pînă la capăt? Ei bine, dă-te jos, că am ajuns.

Elena Băsescu a intervenit în Parlamentul European spunînd că România nu mai are nevoie de licenţiaţi în Drept şi Economie, ci de tîmplari şi de electricieni. Ea şi-a dat seama că e nevoie de tîmplari după ce a văzut cît de prost era lucrat coşciugul pe care îl plimbau manifestanţii prin faţă pe la Cotroceni. Cît despre electricieni, se pare că e nevoie de nişte proşti cu care să se distreze băieţii deştepţi din energie.

Sulfina Barbu a anunţat că peste 70.000 de şomeri nu vor mai primi ajutor de şomaj pentru că au datorii la stat. Şi veştile bune despre reformarea sistemului nu se termină aici: a scăzut şi şomajul. Exact cu aceeaşi cifră.

Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat la 6 luni închisoare cu executare, pentru şantaj. Nelu Legionaru’ a primit doar 5 luni, tot cu executare, el fiind, din ce se spune, picioarele din spatele acestei afaceri.

Jeffrey Franks a declarat că e mormon, că nu bea cafea, nu fumează, nu consumă alcool. Iar de luni a scăpat şi de o altă slăbiciune lumească pe care o avea: Guvernul Boc.

În urma zvonului de cod roşu de ninsori şi viscol, magazinele din ţară au fost asaltate de oameni, în cîteva ore părînd cu toate că fac parte din lanţul Mic.ro.

Liderii UDMR nu ştiu dacă să iasă din coaliţia de guvernare sau să susţină mai departe propunerea de prim-ministru venită de la Cotroceni. La cum îi ştim, vor rămîne, ca şi pînă acum, în drujba interesului naţional.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]

 • Cel mai partid perdant

  14 ianuarie 2020

  Îmi plăcea USR, la început, ca idee. Cu mult înainte să aflu că domnul Kivu a fost un ordinar turnător la Securitate. Îmi plăcea USR ca energie. De mulți, foarte […]

 • Alegem nimic, dar mai repede

  7 ianuarie 2020

  Pare, cumva, că ne-am plictisit de democrație, că ne încurcă viitorul nostru, că vrem să-l expediem repede, ca să-l bifăm. Poți să-ți bifezi viitorul? Sigur. Pui în dreptul lui o […]

 • „Ferește-mă, Doamne, de cei ce-mi vor binele!“

  7 ianuarie 2020

  Dacă din clasa întîi pînă-ntr-a patra am colecționat, ca toți dobitocii, premii și mențiuni, să aibă și mam’mare un prilej de bucurie, dintr-a cincea, cînd se apropiau ședințele cu părinții, […]