Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (Bianca Drăgușanu de București): “Această fată supranumită Bianca Drăgușanu de Chișinău este o femeie frumoasă”

Zoom Bianca Drăgușanu (Bianca Drăgușanu de București): “Această fată supranumită Bianca Drăgușanu de Chișinău este o femeie frumoasă”

Gen După chipul operat și asemănarea

Bianca Drăgușanu (Bianca Drăgușanu de București): “Această fată supranumită Bianca Drăgușanu de Chișinău este o femeie frumoasă. (…) Este atrăgătoare, dacă este și inteligentă, are toate datele să devină o vedetă. Din păcate, repet, nu semănăm, nu are nici cea mai mică legatură cu mine.” (Cancan, 15 ianuarie)

De data asta sîntem tentați să-i dăm dreptate acestei studente la mase plastice. Păi, a zis-o chiar Bianca cu gurița ei matrițabilă: Bianca de Chișinău e frumoasă, atrăgătoare și inteligentă. Normal că n-are nici cea mai mică legătură cu originala.

 

Gen Fără nume, fără nume

Alex Velea (tățiwear): “Nu am spus public numele băiețelului nostru Akim înainte să scoatem certificatul de naștere ca să nu ni-l ia altcineva.” (Cancan, 13 ianuarie)

Și iată cum planurile secrete ale mafiei mondiale care fură nume de copii de vedete din România și le vinde în străinătate pentru consoane au fost dejucate definitiv. Acum mai rămîne doar trauma copilului care trebuie să treacă prin școala generală cu numele cocalarizat al unui personaj din Moromeții.

 

Gen Ia mai mînați, măi, flăcăi

Denisa Tănase (Denisa de la Bambi): “Eu în primă fază m-am bucurat foarte mult că intră plugul pe strada noastră… ieșisem la geam să filmez și apoi am văzut că s-a strîns lume lîngă mașina mea (…). Sînt sparte masca și stopurile. (…) Eu nu mi-am deszăpezit deloc mașina de cînd au venit zăpezile. (…) Așa că domnul care conducea plugul, probabil, a crezut că e un morman de zăpadă. Era cît pe ce să-mi ia mașina cu totul.” (Cancan, 12 ianuarie)

Trecînd peste incidentul neplăcut în care a fost implicat autoturismul ei, pare că Denisa de la Bambi duce o viață mult prea nebună dacă primul ei instinct, atunci cînd vede un plug de zăpadă, e să filmeze cu telefonul. Nici nu vrem să știm ce-i pe contul ei de Facebook. Filmulețe cînd trage apa? Un serial cu mașina de gunoi? Un vlog cu programul mașinii de spălat?

 

Gen Isteria anti-vagcin

Lucian Becali (nepotul lui Mihai Viteazu): “Adriana Bahmuțeanu și-a întinerit vaginul! Asta e o știre în Românica…? I-o fi rupt Prigoană cu picioru’ ăla de lemn… R.P.R. – Români Patetici cu Retard-mintal.” (Cancan, 11 ianuarie)

Cîtă dreptate are Lucian! Bine, se pricepe și pentru că e infiltrat adînc în R.P.R.

 

Gen Șlagăre de concentrare

Liviu Guță (manelist recidivist): “În lagărul de refugiați, pe la orele 20, după ce musulmanii își spuneau rugăciunile de seară, eu mă urcam pe pat și, cu un microfon improvizat, cîntam muzică populară și manele. Dansau toți, se distrau, devenisem popular, eram răsfățat de toți.” (Wowbiz, 15 ianuarie)

V-ați întrebat vreodată cum a pornit ISIS și dacă are vreo legătură cu lumea manelelor? Iată, în sfîrșit, adevărul gol-goluț. Păi, cred și eu c-au început bieții oameni să se autoradicalizeze dacă în fiecare zi, după ora 8, începea unul să le lălăie manele în cap.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Haha. Original si unic Achim, da’ stim si cum ii cheama pe urmatorii: NiLLa si Paraskiv.
  Morometele nostru contemporan…. Cine s-ar fi gindit ca scoala da roade? Iata dovada,pardon dowada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite