Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (Bianca Drăgușanu de București): “Această fată supranumită Bianca Drăgușanu de Chișinău este o femeie frumoasă”

Zoom Bianca Drăgușanu (Bianca Drăgușanu de București): “Această fată supranumită Bianca Drăgușanu de Chișinău este o femeie frumoasă”

Gen După chipul operat și asemănarea

Bianca Drăgușanu (Bianca Drăgușanu de București): “Această fată supranumită Bianca Drăgușanu de Chișinău este o femeie frumoasă. (…) Este atrăgătoare, dacă este și inteligentă, are toate datele să devină o vedetă. Din păcate, repet, nu semănăm, nu are nici cea mai mică legatură cu mine.” (Cancan, 15 ianuarie)

De data asta sîntem tentați să-i dăm dreptate acestei studente la mase plastice. Păi, a zis-o chiar Bianca cu gurița ei matrițabilă: Bianca de Chișinău e frumoasă, atrăgătoare și inteligentă. Normal că n-are nici cea mai mică legătură cu originala.

 

Gen Fără nume, fără nume

Alex Velea (tățiwear): “Nu am spus public numele băiețelului nostru Akim înainte să scoatem certificatul de naștere ca să nu ni-l ia altcineva.” (Cancan, 13 ianuarie)

Și iată cum planurile secrete ale mafiei mondiale care fură nume de copii de vedete din România și le vinde în străinătate pentru consoane au fost dejucate definitiv. Acum mai rămîne doar trauma copilului care trebuie să treacă prin școala generală cu numele cocalarizat al unui personaj din Moromeții.

 

Gen Ia mai mînați, măi, flăcăi

Denisa Tănase (Denisa de la Bambi): “Eu în primă fază m-am bucurat foarte mult că intră plugul pe strada noastră… ieșisem la geam să filmez și apoi am văzut că s-a strîns lume lîngă mașina mea (…). Sînt sparte masca și stopurile. (…) Eu nu mi-am deszăpezit deloc mașina de cînd au venit zăpezile. (…) Așa că domnul care conducea plugul, probabil, a crezut că e un morman de zăpadă. Era cît pe ce să-mi ia mașina cu totul.” (Cancan, 12 ianuarie)

Trecînd peste incidentul neplăcut în care a fost implicat autoturismul ei, pare că Denisa de la Bambi duce o viață mult prea nebună dacă primul ei instinct, atunci cînd vede un plug de zăpadă, e să filmeze cu telefonul. Nici nu vrem să știm ce-i pe contul ei de Facebook. Filmulețe cînd trage apa? Un serial cu mașina de gunoi? Un vlog cu programul mașinii de spălat?

 

Gen Isteria anti-vagcin

Lucian Becali (nepotul lui Mihai Viteazu): “Adriana Bahmuțeanu și-a întinerit vaginul! Asta e o știre în Românica…? I-o fi rupt Prigoană cu picioru’ ăla de lemn… R.P.R. – Români Patetici cu Retard-mintal.” (Cancan, 11 ianuarie)

Cîtă dreptate are Lucian! Bine, se pricepe și pentru că e infiltrat adînc în R.P.R.

 

Gen Șlagăre de concentrare

Liviu Guță (manelist recidivist): “În lagărul de refugiați, pe la orele 20, după ce musulmanii își spuneau rugăciunile de seară, eu mă urcam pe pat și, cu un microfon improvizat, cîntam muzică populară și manele. Dansau toți, se distrau, devenisem popular, eram răsfățat de toți.” (Wowbiz, 15 ianuarie)

V-ați întrebat vreodată cum a pornit ISIS și dacă are vreo legătură cu lumea manelelor? Iată, în sfîrșit, adevărul gol-goluț. Păi, cred și eu c-au început bieții oameni să se autoradicalizeze dacă în fiecare zi, după ora 8, începea unul să le lălăie manele în cap.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Haha. Original si unic Achim, da’ stim si cum ii cheama pe urmatorii: NiLLa si Paraskiv.
  Morometele nostru contemporan…. Cine s-ar fi gindit ca scoala da roade? Iata dovada,pardon dowada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]