Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (biancă):“Pînă la sfîrșitul anului, îl fac să mă ia din nou de nevastă.”

Zoom Bianca Drăgușanu (biancă):“Pînă la sfîrșitul anului, îl fac să mă ia din nou de nevastă.”

Gen Gras și frezat

Raoul (solist gras),despre operația lui de liposucție: “Cei cinci litri de grăsime i-am găsit în bidoane, lîngă pat. Am aflat după operație că în timpul anesteziei nu ți se pot administra calmante. Este o durere cumplită. M-am trezit plîngînd și vorbind în engleză. A fost o durere cumplită. Îmi venea să spun că nasc tripleți. Eram găurit tot. Nu spun ca să fiu compătimit. O astfel de decizie trebuie luată cu cap, eu știu la ce m-am băgat. Dacă ar trebui să fac din nou o operație de liposucție nu aș mai face-o. Nu ai mobilitate în primele săptămîni. Dacă nu te ții de sport, este totul în van." (Libertatea, 16 aprilie)

Cea mai îngrijorătoare parte din toată povestea asta mi se pare totuși cea cu vorbitul în engleză. Adică, totuși, cît de cumplită să fie o durere încît să începi să vorbești în engleză? Mi-e frică! Dacă data viitoare cînd dau cu piciorul de colțul patului o să mi se întîmple și mie?

Gen Vocile adevărate din capul meu

Mihai Trăistariu (bărbat obsedat de păr și chiloți):“Cred că doar la Radio Renașterea mai am șanse să ascult azi muzica bună, voci adevărate! În rest, chiloțăreală maximă! Să nu vă mire dacă, după poza în chiloți, o să dau tonul la… cîntatul în curul gol! Tre’ să-nceapă cineva, nu? Ce, eu n-am voie să fiu difuzat la Kiss Fm?". (Libertatea, 16 aprilie)

Mihai, proiectul vizionar pe care îl descrii tu, cîntatul în fundul gol, există deja. Se cheamă televiziune.

 

Gen Dacă mai citesc ceva despre Bianca și Victor am să vomit

Bianca Drăgușanu (biancă):“Eu îmi doresc din suflet să mă împac cu Victor. Aș face orice să mă creadă că îl iubesc și că am greșit cu Cristea. Dar el este un bărbat orgolios și se lasă greu. Știu că mă iubește și, cît timp mă va iubi, eu nu voi renunța la speranța că voi fi cu el. Sînt convinsă că, pînă la sfîrșitul anului, îl fac să mă ia din nou de nevastă.” (Libertatea, 16 aprilie)

După ce Bianca s-a combinat cu Victor și Cristea s-a combinat cu Bianca, soluția inevitabilă ar fi ca Victor să se combine cu Cristea. Știm cu toții că la un moment dat se va ajunge și la asta în scenariu. De ce să mai tragem de timp?

 

Gen Drumul spre Rai e pavat cu blonde bune

Radu Mazăre (salvamar), despre programul său spiritual: “Am fost la Înalt Prea Sfinția Sa care mi-a spus că mă va spovedi sîmbătă, eu am fost la el joi, vineri m-am judecat și mi-a spus să mă întorc sîmbătă să mă spovedesc, ceea ce s-a întîmplat. În seara asta, după Învinere, merg, mănînc și ajung într-un club. Păi, nu a spus părintele să ne bucurăm?” (Wowbiz, 20 aprilie)

Nu e frumos cum Paștele scoate ce e mai bun din oameni? În special în cluburi.

 

Gen Vrăjeală

Carmen Șerban (victimă):“Cînd ți se fac vrăji ai un miros urît în gură, chiar dacă nu ai nici o problemă de sănătate. Ai lene, ești obosit, ai sentimente urîte, de ură, de răutate! Am simțit toate astea. Am vorbit cu un preot, apoi cu un călugar. Am fost îndrumată, am fost la masluri, la molifte. Lucrurile au început să se miște, au apărut cîntările, au intrat banii." (Wowbiz, 16 aprilie)

În caz că nu știați ce sînt vrăjile, aflați că vrăjile sînt o șaorma mare cu de toate. Mai întîi îți pute gura, iar după aia ți se face somn.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint