Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (cîntăreață de operată): „Înainte să mă gîndesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă”

Zoom Bianca Drăgușanu (cîntăreață de operată): „Înainte să mă gîndesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă”

Gen Bianca Națională a României

Bianca Drăgușanu (cîntăreață de operată): „Înainte să mă gîndesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă. Victor m-a întrebat de ce, i-am răspuns că e pentru copilul nostru. (…) Important este să îți dorești, să atragi în viața ta ceea ce îți dorești”. (Kanal D, 20 noiembrie)

Fără să-și dea seama, e foarte posibil ca, în botoxenia ei, Bianca să fi făcut ceva util: să stabilească un precedent favorabil. De exemplu, dacă cineva vă vede cumpărînd bere și înghețată la ora 9 dimineața, de-acum înainte puteți să vă scuzați spunînd că nu sînt pentru dumneavoastră, sînt pentru copilul pe care vreți să-l faceți în cîțiva ani.

 

Gen Împodobește, mamă, cactusul

Paul Surugiu (Fuego): “Iubesc să cînt orice îmi cere publicul, din repertoriul meu, dar parcă n-aș mai vrea să împodobesc bradul și anul acesta!” (Libertatea, 20 noiembrie)

Era și timpul. Nu de alta, dar la ce concurență era pe pădurile de conifere ale patriei între Verestoy Attila și Fuego, săracii urși începuseră să meargă la veceurile din mall ca să aibă și ei puțină intimitate cînd fac pipi.

 

Gen Omul cu o mie de dume

Pepe (mariachi de mahala): “De mai bine de douăzeci de ani, mai toți îmi spun Pepe. În familie, îmi spun Pipiță, iar prietenii din copilărie îmi spun Pepiță. Pepino mi-a zis Vârciu. Pepito îmi spune Diana Munteanu. Am niște prieteni care-mi spun că sînt medicamenul lor pentru cînd îi doare capul și pentru că îi fac să rîdă. Ei îmi spun Pepenol.” (Jurnalul național, 20 noiembrie)

Istoria etimologică a numelui lui Pepe ne face să ne amintim că eschimoșii au peste o mie de cuvinte pentru zăpadă, dintre care 400 sînt doar pentru zăpadă galbenă. Unul din ele e “Pipi”, ceea ce ne reamintește încă o dată ce mică e lumea, dacă pînă și inuiții au auzit de muzica lui Pepe.

 

Gen Buzele tale, două pedale

Oana Zăvoranu (nu-i e frică să se mozolească): “Am reuşit să-mi repar sprîncenele şi să-mi realizez un vis de-al meu vechi, să-mi fac o micropigmentare a buzelor. Adică mi-am conturat toate buzele mele, adică cele două, să nu se interpreteze greşit. Sprîncenele mele sînt în construcţie. Am făcut o micropigmentare a buzelor. Acum nu-mi mai e frică să mă mozolesc. Faceţi-vă micropigmentare, nu trebuie să arătaţi ca nişte ţărănci.” (Libertatea, 18 noiembrie)

E lăudabil faptul că Oana a ajuns să vorbească despre operațiile ei cu dezinvoltura unui meșter care renovează o casă dărăpănată. “I-am mai dat o mînă de glet pe toți pereții ca să nu mai arate ca o casă bîntuită, dar mai e mult de muncă. Uneori îți vine să bagi bila de trei tone și s-o construiești de la zero.”

 

Gen Loto 4 din 69

Oana Lis (aspirină a săracului): “Ce nu i-au făcut doctorii lui Viorel, i-am făcut eu în prima noapte după operație!” (Wowbiz, 20 noiembrie)

În caz că vă gîndiți la perversiuni, nu e cazul. E vorba despre scos pansamentele pe care doctorii le-au uitat în Viorel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite