Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (cîntăreață de operată): „Înainte să mă gîndesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă”

Zoom Bianca Drăgușanu (cîntăreață de operată): „Înainte să mă gîndesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă”

Gen Bianca Națională a României

Bianca Drăgușanu (cîntăreață de operată): „Înainte să mă gîndesc să fac un copil, mi-am cumpărat o suzetă. Victor m-a întrebat de ce, i-am răspuns că e pentru copilul nostru. (…) Important este să îți dorești, să atragi în viața ta ceea ce îți dorești”. (Kanal D, 20 noiembrie)

Fără să-și dea seama, e foarte posibil ca, în botoxenia ei, Bianca să fi făcut ceva util: să stabilească un precedent favorabil. De exemplu, dacă cineva vă vede cumpărînd bere și înghețată la ora 9 dimineața, de-acum înainte puteți să vă scuzați spunînd că nu sînt pentru dumneavoastră, sînt pentru copilul pe care vreți să-l faceți în cîțiva ani.

 

Gen Împodobește, mamă, cactusul

Paul Surugiu (Fuego): “Iubesc să cînt orice îmi cere publicul, din repertoriul meu, dar parcă n-aș mai vrea să împodobesc bradul și anul acesta!” (Libertatea, 20 noiembrie)

Era și timpul. Nu de alta, dar la ce concurență era pe pădurile de conifere ale patriei între Verestoy Attila și Fuego, săracii urși începuseră să meargă la veceurile din mall ca să aibă și ei puțină intimitate cînd fac pipi.

 

Gen Omul cu o mie de dume

Pepe (mariachi de mahala): “De mai bine de douăzeci de ani, mai toți îmi spun Pepe. În familie, îmi spun Pipiță, iar prietenii din copilărie îmi spun Pepiță. Pepino mi-a zis Vârciu. Pepito îmi spune Diana Munteanu. Am niște prieteni care-mi spun că sînt medicamenul lor pentru cînd îi doare capul și pentru că îi fac să rîdă. Ei îmi spun Pepenol.” (Jurnalul național, 20 noiembrie)

Istoria etimologică a numelui lui Pepe ne face să ne amintim că eschimoșii au peste o mie de cuvinte pentru zăpadă, dintre care 400 sînt doar pentru zăpadă galbenă. Unul din ele e “Pipi”, ceea ce ne reamintește încă o dată ce mică e lumea, dacă pînă și inuiții au auzit de muzica lui Pepe.

 

Gen Buzele tale, două pedale

Oana Zăvoranu (nu-i e frică să se mozolească): “Am reuşit să-mi repar sprîncenele şi să-mi realizez un vis de-al meu vechi, să-mi fac o micropigmentare a buzelor. Adică mi-am conturat toate buzele mele, adică cele două, să nu se interpreteze greşit. Sprîncenele mele sînt în construcţie. Am făcut o micropigmentare a buzelor. Acum nu-mi mai e frică să mă mozolesc. Faceţi-vă micropigmentare, nu trebuie să arătaţi ca nişte ţărănci.” (Libertatea, 18 noiembrie)

E lăudabil faptul că Oana a ajuns să vorbească despre operațiile ei cu dezinvoltura unui meșter care renovează o casă dărăpănată. “I-am mai dat o mînă de glet pe toți pereții ca să nu mai arate ca o casă bîntuită, dar mai e mult de muncă. Uneori îți vine să bagi bila de trei tone și s-o construiești de la zero.”

 

Gen Loto 4 din 69

Oana Lis (aspirină a săracului): “Ce nu i-au făcut doctorii lui Viorel, i-am făcut eu în prima noapte după operație!” (Wowbiz, 20 noiembrie)

În caz că vă gîndiți la perversiuni, nu e cazul. E vorba despre scos pansamentele pe care doctorii le-au uitat în Viorel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]