Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (enoriașă): „Eu și Cătălin Botezatu ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile“

Zoom Bianca Drăgușanu (enoriașă): „Eu și Cătălin Botezatu ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile“

Gen Dușmanii-mi poartă frică, că n-au armura mea

Jean de la Craiova (tare-n sabie): „Am făcut şi scrimă eu, de dragul la sabie.“ (Viva!, 21 noiembrie)

Adevărul e că era destul de greu pentru Jean, în Craiova, să se apuce de șah, mai ales că orașul e faimos pe plan sportiv pentru că s-au vîndut pînă acum o mie de săbii, dar un singur costum de scrimă.

 

Gen Noaptea ca soții

Anamaria Prodan (Zîna te sparg la măseluță): „Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zînă. Mă voi mărita imediat cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. (…) În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sînt murmure, zîmbete și coate cînd intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie.“ (Libertatea, 21 noiembrie)

Oricum, dacă oamenii din camera aia știu ce e bine pentru ei, ar trebui să nu-și dea coate și să rîdă. Ultimul nefericit care a făcut asta e Dan Alexa și încă mai încearcă să-și scoată din incisivi diamantele din ghiulul Anamariei.

 

Gen Neurovision

Mihai Trăistariu (ca orice tînăr de 20 de ani): „Cînd s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce cînd ne-am răzvrătit eu cu Dorin și cînd am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase. Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pămîntului, ca orice tînăr la 20 de ani. Piesele alea, cînd ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot Internetul.“ (Libertatea, 20 noiembrie)

Bine, ca să dăm cărțile pe față și palme la popou, marele regret al lui Mihai nu e c-a dat Costi drumul la melodii porcoase cu el pe Internet. Marele regret e că n-a scos nici un leuț din asta pe OnlyFans.

 

Gen Voia Domnului

Bianca Drăgușanu (enoriașă): „Eu și Cătălin Botezatu ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el.“ (Libertatea, 19 noiembrie)

Iată un pas care momentan lipsește din cărțile religioase, dar care ar trebui să apară cu siguranță într-un Testament viitor: „Momentul în care Dumnezeu i-a adus împreună pe Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu ca să se folosească în toate scopurile posibile“. Dacă e și ilustrat cum trebuie s-ar putea să facă ravagii printre teologi.

 

Gen Cui îi mai arde de femei

Rică Răducanu (fin analist): „Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă. Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pămînt, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țîță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?“ (Spynews, 17 noiembrie)

Bine, marea problemă a lui Nea Rică s-ar putea să fie că n-a jucat pe poziția care trebuie. Ca portar e destul de greu să aspiri la Bianca Drăgușanu. Ca vîrf împins, însă, n-ai nici o problemă să tragi spre poartă c-o gentuță, un inel, o excursie în Dubai.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint