Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (prăfușeanu): „Eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri nici atît!”

Zoom Bianca Drăgușanu (prăfușeanu): „Eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri nici atît!”

Gen Iulia, Cloșca și Crișan

Iulia Albu (femeia cu găina): “Nu voi purta niciodată o haină de blană, decît dacă am vînat chiar eu, cu un simplu cuțit, în pustietate și fiind pusă în pericolul de a îngheța, dar chiar și atunci, există un DAR…” (Libertatea, 7 iulie)

Pare că Iulia Albu s-a gîndit foarte mult la scenariul ăsta și a pus totul la punct din timp. Odată pierdută în sălbăticie și față în față cu un animal sălbatic blănos, mai întîi îl va privi direct în ochi de sub ochelarii ei de soare cu picioare de pui, apoi își va da jos pălăria chic în formă de capac de WC, după care își va băga mîinile adînc în buzunarele hainei croite din hîrtie igienică și CD-uri vechi cu Florin Salam și va începe să-i judece ținuta animalului pînă cînd moare săracul de rușine sau fuge speriat de arătarea cu studii de design.

 

Gen Lungul nașului

Brigitte Pastramă (mireasă): „Acum trebuie să mai cumpărăm una-alta, că îmi este penibil să vin la nași doar așa, cu o găină, un curcan. Acum am trimis pe cineva să vedem ce găsește. Trebuie să sosească. Eu știu că nașa mea este mare fumătoare de trabucuri și nașul meu este băutor de chestii foarte rare…” (Libertatea, 5 iulie)

Hei, apropo de chestii rare: știți ce a ajuns o chestie super-rară? Emisiunile TV în care să nu apară “fosta” cuiva celebru care se mărită a cinșpea oară cu cineva care nu-i celebru, dar vrea, totul în fața a milioane de oameni care au uitat deja cine sînt ăștia și ce vor de la ei.

 

Gen Ia-mă, nene

Bianca Drăgușanu (prăfușeanu): „Am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua pînă în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat, iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri, și depistat pozitiv. Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! (…) Atît am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri nici atît!” (Spynews, 7 iulie)

Lăsați-o în pace pe Bianca! Bianca e o fată cuminte care n-ar umbla niciodată cu prafuri, pastile sau seringi, pentru că ea nu face genul ăsta de lucruri. Bine, poate doar la buze. Dar în rest e fată cuminte și punem pariu că nici măcar manele la Neversea nu ascultă, pentru că se învîrte numai în cercuri de academicieni.

 

Gen Șapte întîmplări ciudate și-o minune

Costin Mărculescu (călător sexual în timp): “Mihaela Constantinescu, soția lui Mihai Constantinescu, mi-a fost amantă acum 24 ani. (…) Noi nu prea am ieşit împreună. Am avut o relaţie bazată mai mult pe sex. Îmi aduc aminte că de şapte ori am făcut dragoste de ea. Ştiu sigur asta, pentru că ştiu de cîte ori am fost în dormitorul ei, în patul în care ea l-a prins pe Mihai cu Anastasia Lazariuc.“ (Click!, 8 iulie)

Și cînd te gîndești că putea să fie sex de opt ori, dar chiar atunci l-a prins femeia pe Costin Mărculescu în timp ce-și scrijelea numele cu briceagul pe marginea patului împreună cu inscripția “Costin a fost aici, de șapte ori într-un minut”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Șato falit

  21 ianuarie 2020

  Anul trecut, cam pe vremea asta, am intrat ca un domn într-o bancă, fluturîndu-mi hlamida gloriei, și am ieșit într-o jumătate de oră, ponosit ca un homles fără pensie și […]

 • Pe cale de dispariție

  21 ianuarie 2020

  Gîndacul croitor al stejarului a apărat Valea Oltului mai îndîrjit decît au făcut-o dacii lui Scorillo și ai lui Decebal. A oprit buldozerele, planul de fezabilitate și fondurile europene doar […]

 • Răul cel mai cinic

  21 ianuarie 2020

  A devenit extrem de plictisitoare, ba pe alocuri chiar enervantă, mantra asta cu alesul între răul cel mai mic și răul cel mai mare. Sunt din ce în ce mai […]

 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]