Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (prezență discretă): „Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sînt și evenimente care nu-mi plac, dar se întîmplă.“

Zoom Bianca Drăgușanu (prezență discretă): „Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sînt și evenimente care nu-mi plac, dar se întîmplă.“

Gen Nasul, partea a treia

Fulgy din Clejani (sept Blatter): „Eu nu prea pot să trag pe nas, că am deviație de sept și sînt dependent de spray nazal.“ (Antena Stars, 1 iunie)

Uite un motiv pentru care poți să ajungi foarte ușor „bullied“ în ziua de azi, mai ales în WC-urile cluburilor de fițe din București. Toți ceilalți copii de bani gata se adună în jurul tău, își șterg făina de la nas și încep să te arate batjocoritor cu degetul: „Aaaa, uite-l și pe fraierul ăla! Nu poate să tragă pe nas, că are deviație de sept. Ce terminat! Mario Iorgulescu, ia vino aici să-i arăți cum se face“.

 

Gen Doamne, ocrotește-i pe români

Viorica de la Clejani (mamă de substanțieri): „Celor răutăcioși le spun doar atît: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărîna ușoară, că oricum sînteți vii.“ (Spynews, 6 iunie)

E destul de greu de crezut că toată familia lui Fulgy consumă aceleași substanțe, dar o supradoză de ceai de sunătoare tot a făcut doamna Viorica, altfel nu se explică toată coerența asta bipolară în urări. Multă sănătate, să dea buba neagră în voi.

 

Gen Pizza prosciutto e unghi

Anda Adam (coordonator lucrări doctorat): „Sînt un client foarte greu de mulțumit. Deci la mine nu poți decît să-ți dai lucrarea de doctorat, e greu. Eu mai văd fete care sînt în practică, puțin mai la început, și dacă eu pic la ele, le văd cum încep să transpire. Sînt un client greu pentru că sînt perfecționistă pentru că am anumite fixații.“ (Spynews, 5 iunie)

Cel mai nasol e cînd Anda Adam apelează la Emilia Șercan și le prinde pe manichiuriste că și-au plagiat toată lucrarea de doctorat după alte manichiuriste mai cunoscute. Atunci iese cel mai mare scandal. Una e să furi o lucrare științifică, dar cînd te apuci să furi unghiuțe cu gel se lasă cu omor.

 

Gen În pat cu dușmanii

Oana Zăvoranu (nehotărîtă): „Omul cu care sînt măritată este colțișorul meu, este balansul meu. (…) În Alex am întîlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot, tot!“ (Spynews, 1 iunie)

Sigur Sigmund Freud ar avea ceva de zis despre faptul că Oana Zăvoranu doarme în același pat și cu soțul, și cu iubitul, și cu fratele, și cu copilul, și cu tot, tot. Dar, din fericire, Sigmund nu mai vorbește cu Oana, de cînd s-au certat pe tema vrăjitoarelor în studio la Acces direct.

 

Gen Tabloidul care a lovit Pămîntul

Bianca Drăgușanu (prezență discretă): „Viața mea nu e cancan să raportez tot. Sînt și evenimente care nu-mi plac, dar se întîmplă.“ (Antena Stars, 1 iunie)

Cu siguranță, evenimentele la care se referă Bianca sînt acele evenimente în urma cărora nu cîștigă nimic, nici bani, nici atenție, nici follower-i pe Instagram. Știu, sună îngrozitor, dar mai există și evenimente din astea. Tot mai puține, dar sînt. De exemplu, mersul la toaletă.

 

Gen Sămînță de campion

Iulia Albu (marea preoteasă a găinilor): „Într-adevăr, a existat ceva acolo (n.r. – cu Cristi Borcea). Dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place! Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întîmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți.“ (PRO TV, 6 iunie)

Deci Iuliei Albu îi plac bărbații culți și eleganți, dar se mulțumește o dată și cu Cristi Borcea. Frumos, probabil cel puțin 25 din primii lui 50 de copii au fost făcuți așa.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Balada țăranilor fictivi

  22 iunie 2021

  Astăzi orașul vaccinează satul, o, Doamne, ce frumos poate să sune: cei goi să exerseze dezbrăcatul, cei morți să exerseze-o-ngropăciune ! I-ați vaccinat și-n nouă sute șapte, vîrîndu-le pe gît pămîntul […]

 • Armata morților se pune în mișcare

  22 iunie 2021

  Morții dispăruți în lunile pandemiei au început să reapară. Acum au acte în regulă, identitate și adresă. Au redevenit cetățeni ai României, cu drepturi și libertăți, și își trăiesc somnul […]

 • Campania de explicații merge ca unsă

  22 iunie 2021

  Armata română, care coordonează campania de vaccinare prin viitorul general Valeriu Gheorghiță, are explicații. Mai ales pentru faptul că de luni, deja, scade constant numărul persoanelor care se vaccinează zilnic. […]

 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]