Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (Sergiu Țîțolaescu): „Eu sînt singura femeie din viaţa lui care nu a atîrnat niciodată”

Zoom Bianca Drăgușanu (Sergiu Țîțolaescu): „Eu sînt singura femeie din viaţa lui care nu a atîrnat niciodată”

Gen Roxana și Suzana mi-au furat persoana

Mihai Trăistariu (chiloț de inimi): „Îndrăznesc să-mi scrie mai mult fetele obraznice sau care vor aventuri de o noapte. Şi atunci eu tot sufăr… O să-mi găsesc una serioasă cînd o să fiu şi eu un pic mai serios.” (Spynews, 15 noiembrie)

N-am înțeles dacă cea mai mare problemă cu fetele obraznice care vor aventuri de o noapte e că sînt obraznice sau că sînt fete – dar fiecare cu ce-i place.

 

Gen Ridichile uriașe

Bianca Drăgușanu (Sergiu Țîțolaescu): „Eu sînt singura femeie din viaţa lui care nu a atîrnat niciodată. «Ridichile» atîrnă, dar eu nu sînt femeia care să atîrne. Eu sînt regizor, el este actor. Eu nu joc niciun rol.” (Libertatea, 15 noiembrie)

Mă rog, de la o vîrstă încep să mai atîrne lucrurile, nu doar ridichile. Dar cînd ești regizor îți permiți să le ridici cu piele cu tot, din ce în ce mai sus, pînă ajungi cu ele pe frunte.

 

Gen Ieși acasă

Ion Țiriac (leasing): „Eu o bruschez pe Simona din cînd în cînd, dar asta e natura mea, nu am cum să mă schimb. Știi care e nenorocirea? La sportul ăsta întotdeauna am dreptate. I-am zis: «Să-ți fie rușine cînd te uiți în oglindă față de mine, față de toată lumea! (…) Du-te și ia avionul de la aeroport și du-te acasă! Tu ești în finală la Wimbledon! Știi ce înseamnă să fii în finală? Te duci acolo și mori pe teren!».” (SportEdTalks, 16 noiembrie)

Nu știm cum vorbește domnul Țiriac cu mistreții lui de la Balc, dacă așa simpatic e cu oamenii pe care-i cunoaște, dar, pe principiul ăsta, regretatul Corneliu Vadim Tudor ar fi fost as la antrenat tenismeni: „Servește, pitică nenorocită! Uită-te la tine cum dai lung de linie, nici liftul nu urcă cu tine! Dă-i voleu, șomîldoacă escroacă!”.

 

Gen Kefir și sana, in corpore sano

Dorian Popa (mam): „Eu, făcînd sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş.” (Libertatea, 14 noiembrie)

Am spune că existe mai multe motive psihologice, dar mai ales fizice, pentru care Dorian Popa nu poate da viață unui bebeluș, ci doar cel mult poate concepe unul. Dar hai să nu aruncăm cu lături în om degeaba, că poate azi-mîine îl vedem cu burta la gură sau dînd pectoral.

 

Gen Tom Degețel lipsă

Adrian Minune (mic miracol): „La vîrsta de 4 ani, pe timpul răposatului Ceașcă, se obișnuia ca în pragul sărbătorilor de iarnă să ni se dea pomul de iarnă, cadouri de sărbători și bunica mea m-a lăsat să merg singur la grădiniță, pentru că era aproape. Un cîine a venit și m-a mușcat de deget foarte tare (…) Am mai pățit după aceea ca patru-cinci cîini să mă pună jos, la cîțiva ani, și apoi mare, eram cu Dan Armeanca la un hotel.” (Spynews, 17 noiembrie)

Ne bucurăm din suflet că Adrian și-a revenit și-a putut să-și canalizeze urletul de durere în melodia „Of, viața mea”. Pe de altă parte, la ce poți să te aștepți cînd dai peste haite de pechinezi, bișoni și chihuahua însetați de sînge nevinovat?

1 comentariu

 1. #1

  Tareeee !!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint