Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (Țîțanca Țîțușanu): “Tu! Pune-ți silicoane. Fă așa cum îți spun eu”

Zoom Bianca Drăgușanu (Țîțanca Țîțușanu): “Tu! Pune-ți silicoane. Fă așa cum îți spun eu”

Gen Țara arde și ABBA se piaptănă

Traian Băsescu (fost): “Acum am primit și răspunsul la întrebarea «De ce nu au mai vrut ABBA niciodată să cînte împreună» după ce au anunțat că formația și-a încetat activitatea. Au dat toată frumusețea sufletelor lor în cei aproape zece ani de creație la vîrf. Au «ars» în zece ani cît noi toți într-o viață.” (Libertatea, 6 martie)

Greu de crezut că țambalagiii, acordeoniștii și fagotiștii localurilor frecventate de Băsescu o ardeau și pe ABBA în vremurile alea, dar s-au văzut și minuni mai mari. Totuși, sîntem alături de el în marea lui durere: după ce s-a cărat aia blondă, s-a cam prăjit treaba.

 

Gen Educație pe muchie de cuțit

Diana Bișinicu (mamă extremă): “I-am explicat fetiței mele de un an și jumătate cum stă situația. Prima dată s-a dus la cuțite. Luînd cuțitul, m-am speriat atît de tare încît am luat-o și am înțepat-o. I-am luat mînuța și am înțepat-o. O singură dată a fost nevoie să o înțep, dar s-a produs un click în mintea ei în care și-a dat seama că nu este bine să stea în preajma cuțitului.” (Libertatea, 5 martie)

Departe de a critica felul în care fiecare părinte alege să-și crească copilul, îndoielnic, nu putem să nu ne gîndim că poate metoda ar merge extinsă și la alte pericole. Cum altfel să învețe copilul să nu umble cu arme de foc dacă nu-l împuști în picior, cum să se ferească de țigări dacă nu-l forțezi să fumeze un pachet întreg încă de pe oliță și cum să-l ferești de decepții în viață fără să-l decepționezi zilnic?

 

Gen Siliconu’ Leoninda față în față cu reacțiunea

Bianca Drăgușanu (Țîțanca Țîțușanu): „Marea majoritate a rochiilor trebuie modificate, dar eu le sfătuiesc pe fete să folosească darul de la nuntă să-și facă îmbunătățiri. Știi ce zic. Sau să-l ceară anticipat. (…) Tu! Pune-ți silicoane. Fă așa cum îți spun eu. A doua zi ești bine. Operația durează o oră, te-ai trezit, stai în spital în ziua aia și a doua zi pleci acasă.” (Libertatea, 3 martie)

Bianca Drăgușanu e probabil una dintre cele mai strălucitoare minți ale generației noastre. Firește că cel mai ușor mod de a intra în hainele care nu-ți vin este să-ți supui corpul unor operații estetice. Cum de nu s-a gîndit nimeni la asta pînă acum?

 

Gen Andreea Borcelli

Valentina Pelinel (ultima doamnă Borcea): „Cristi Borcea pe care îl cunosc eu e un om foarte bun, responsabil, tipicar și ambițios ca mine, luptător și, mai presus de orice, e BĂRBAT. (…) E vorba de asumarea lui, de șarm și, pînă la urmă, și de charisma sa legată de imaginea de «băiat rău». Femeile sînt atrase și de acest aspect al personalității sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască. Pentru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulți, după caz, e cumva «sfîntă».” (Viva, 2 martie)

E adevărat, majoritatea femeilor nu reușesc să treacă de grumazul de porc, fața de hoț de butelii, ochii mici de bursuc încolțit și gușa transpirată. Dar asta e țeapa lor. Sub toate aspectele astea minore se găsește un bărbat ce respectă femeia care i-a dăruit un copil, cel puțin pînă găsește următoarea femeie pe care s-o respecte fiindcă i-a dăruit un copil.

1 comentariu

 1. #1

  Vinerea asta e din ce in ce mai vesela :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]