Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca Drăgușanu (zodia Pești): „În ultima vreme avem conflicte verbale, ne contrazicem, așa, un pic, chiar dacă are trei ani și ceva.”

Zoom Bianca Drăgușanu (zodia Pești): „În ultima vreme avem conflicte verbale, ne contrazicem, așa, un pic, chiar dacă are trei ani și ceva.”

Gen Crăpa-i-ar negrul caprei

Mihai Petre (derviș rotitor al cuvintelor): “Wow, ce intrare grațioasă, ca o gazelă, ce să zic… ca o capră neagră. (…) Păi, capra neagră e un simbol național, are o eleganță aparte.” (Libertatea, 29 februarie)

N-am văzut momentul artistic, dar avînd în vedere descrierea vie pe care a făcut-o Mihai Petre, bănuim că e vorba de o concurentă care a intrat tropăind, a escaladat un baraj fără nici o problemă, după care a început să lingă o piatră ca să-și obțină necesarul de sare pentru organism.

 

Gen Pe nesupusă masă

Bianca Drăgușanu (zodia Pești): „Eu sunt zodia Pești, ea este Balanță, trebuie să înțeleagă că nu poate să supună pe toată lumea. Eu sînt acel om pe care nu poate să-l supună și de aici apar conflicte. (…) În ultima vreme avem conflicte verbale, ne contrazicem, așa, un pic, chiar dacă are trei ani și ceva.” (Libertatea, 29 februarie)

Belea mare cu Balanțele astea! Sincer, dacă provoacă atîtea necazuri la oameni, poate c-ar trebui să le scoatem în afara legii. Sau am putea să recunoaștem că zodiile nu există, zodiile sînt doar mama și tata.

 

Gen Constipația zilei

Dan Negru (specialist în orice): „După ce Netflixul și online-ul au bubuit în ultimii ani televiziunea clasică, coronavirusul a readus audiențe uriașe ecranelor TV clasice din toată lumea. Așa arată sondajele din Italia, Franța, China, Anglia, Germania. Adică țările unde televiziunea clasică scădea. (…) OMS a reamintit ieri că gripa normală face 60.000 de morți anual în Europa. Doar că morții de gripă clasică fac audiențe mai mici decît bolnavii-sănătoși de coronavirus.” (Facebook, 28 februarie)

Hai, că pe asta chiar n-o mai auzisem pînă acum. Deci coronavirusul e o conspirație prin care televiziunile de rahat vor să bată Netflixul. Dar stai, asta nu înseamnă că și televiziunea la care lucrează Dan Negru face asta? Asta nu înseamnă că și el e parte din conspirație? Pare că sînt interese mari la mijloc. Oricum, poate ar fi bine ca Netflix să înceapă să facă seriale mai bune dacă tot mor oameni pentru asta.

 

Gen Ferma animalelor

Viorica de la Clejani (doamnă): „Și tu (n.r. – un comentator de pe Facebook) te tragi din animalul numit bou… Un mare bou. Fața ta seamănă cu un măgar. E părerea mea.” (Spynews, 29 februarie)

Ai zice că, trăind la țară, Viorica de la Clejani ar ști să facă diferența între un bou și un măgar, dar nu, se pare că pentru ea toate animalele arată la fel. Destul de discriminator.

 

Gen Gabi Tamaș și prietenii săi

Gabi Tamaș (profesionist): “Am citit zilele trecute despre coronavirus, care sînt simptomele și ce trebuie să facem. Am văzut prin ziare că trebuie să ne spălăm pe mîini cu săpun și să folosim alcool de peste 60 de grade. Normal că-ți faci griji din pricina acestui virus.” (Digisport, 25 februarie)

Cunoscîndu-l pe extrem de sportivul Gabi Tamaș, probabil își face griji pentru că el are numai alcool de 45 de grade în casă, după ce în prealabil l-a terminat într-o seară pe tot ăla de 60.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale