Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Biserica, la înălţime. Preoţii au sfinţit o pârtie de schi, urcaţi în telescaun VIDEO

Zoom Biserica, la înălţime. Preoţii au sfinţit o pârtie de schi, urcaţi în telescaun VIDEO

Preoţii unei biserici de pe Valea Prahovei au fost chemaţi să sfinţească o pârtie de schi, iar pentru a fi siguri că nu le scapă niciun metru nesfinţit au urcat în telescaun.

A devenit o modă ca la inaugurarea fiecărui edificiu, monument sau arenă sportivă să fie chemat şi un sobor de preoţi, care să alunge duhurile rele şi să sfinţească locul. Deseori oamenii bisericii sunt chemaţi să binecuvânteze doar barele unei porţi de fotbal sau doar ghetele unui jucător, pentru ca acesta să aibă noroc la goluri.

Recent, pe Valea Prahovei a fost inaugurată o pârtie de schi, preoţii fiind chemaţi şi ei la eveniment. Cum traseul este destul de abrupt, iar proprietarii nu s-au mulţumit ca sfinţirea să aibă loc doar la baza pârtiei, s-a procedat la urcarea preoţilor în telescaun, de unde aceştia au scuturat busuiocul peste toată panta, spre amuzamentul celor care au fost martori la eveniment. Citeste mai mult pe RTV.NET

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint