Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

BNR face curățenie de sărbători

Zoom BNR face curățenie de sărbători

Femeile de serviciu din BNR, fie ele și bărbați – că așa e denumirea în Codul Ocupațiilor din România –, vor avea o mare bucurie în prag se sărbători. Alta decît aia că lucrează la BNR, în subordinea marelui Mugur. Pentru că BNR, într-un frumos gest de final de an, s-a gîndit să facă mai ușoară, mai eficientă, mai plăcută chiar, activitatea de curățenie. Iar pentru asta au pus la bătaie ceva mai bine de un milion de lei, că doar n-o să cumpere chestii ieftine. Vorbim de BNR, au băieții bani. Iar pentru ca treaba să meargă șnur, au făcut toată achiziția asta pe loturi. Mai exact, pentru doar 511.658 de lei au cumpărat, de la Side Grup SRL, șervețele, prosoape și hîrtie igienică. Pentru alți 414.046 de lei au cumpărat produse de întreținere generală. Știți voi, sprayuri, odorizante, lavete, chestii. Iar pentru alți 255.614 lei au cumpărat nu se știe ce. Mă rog, se știe, căci din datele publicate reiese că denumirea contractului este contract, ceea ce e foarte bine, scurt, curat.

Acum, sigur că nu-i cine știe ce problemă cu aceste cumpărături, că e bine să te prindă sărbătorile pregătit, însă dacă tot spargi un milion pe produse de curățenie, la ce bun mai semnezi contracte, cu alte firme, pentru servicii de curățenie?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint