Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Boloș poate să pună țara jos

Zoom Boloș poate să pună țara jos

Cică Boloș ar fi urlat într-o ședință: „De trei zile nu dorm!“.

Când am auzit, mi-am spus: Stai să vezi că s-a apuca de manualul de Economie de-a X-a.

De unde, nu doarme fiindcă se roagă probabil, ori stă cu gândul la preoție, jinduiește la popie, poftește la altfel de slujbă decât cea de la minister.

Boloș, în plin fuleu delirant: „Gândiți-vă ce ar însemna dacă am fi mai duri pentru ceea ce înseamnă colectarea impozitelor și taxelor, și n-am avea atâta dare de inimă (…)“.

Așadar, în mintea acestui nedormit, colectarea e proastă pentru că cei de la ANAF sunt miloși, prea sunt inimoși, prea îi răpune sentimentalismul. Ar trebui să existe condamnare cu executare pentru astfel de afirmații. Mai ales într-o țară disperată cum e azi România.

Acum, îngrijorarea e și mai mare, după părerea mea: Boloș e periculos oricum, dar în cazul în care e și nedormit de trei zile? Poate fi fatal chiar unei țări sănătoase, darmite României!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint