Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bravo, ai crocodil!

Zoom Bravo, ai crocodil!

Președintele brazilian Jair Bolsonaro, supranumit și Trumpinho, a avertizat populația că vaccinul anti-COVID poate transforma oamenii în crocodili, femeile în femei cu barbă și bărbații în bărbați cu voci efeminate. Îmi pare rău pentru Mihai Trăistariu, dar din descrierea asta pare că vaccinul transformă oamenii în participanți la Eurovision.

Bogații lumii se înghesuie să se vaccineze anti-COVID, ca la promoție la tigăi, și sînt dispuși să plătească sume exorbitante doar ca să se bage în fața cozii. Ce viață și pe bogații ăștia! Azi ești vedetă și joci în filme la Hollywood, mîine ești într-o scară jegoasă de bloc din Militari și te vaccinezi pe sub mînă cu ceva cumpărat de pe Okazii.ro.

Putin zice că, dacă chiar voia să-l omoare pe Navalnîi, acesta ar fi fost mort pînă acum. O declarație curajoasă. Deci, practic, pe toți ăilalți otrăviți și căzuți de la etaj chiar voia să-i omoare.

Majoritatea țărilor au hotărît să taie legăturile aeriene, navale și rutiere cu Marea Britanie după descoperirea unei noi tulpini infecțioase a coronavirusului în Kent. Deci, pînă la urmă, vechiul strigăt de luptă al muncitoarelor de la APACA: „Nu vrem Kent, nu vrem valută…“ s-a adeverit pe jumătate.

Un Moș Crăciun a infectat 75 de persoane la un azil de bătrîni din Belgia. OK, dacă n-au fost cuminți, putea să nu le dăruiască nimic, nu trebuia neapărat să le dea coronavirus.

Un producător de înghețată din Canada s-a oferit să ajute lupta împotriva coronavirusului stocînd vaccinurile în frigiderele sale. Era și timpul să iasă pe piață vaccinul anti-COVID cu ciocolată, vanilie și nuci caramelizate.

Corpul lui Diego Armando Maradona nu poate fi incinerat pînă cînd nu se stabilește numărul exact de copii nelegitimi pe care i-a avut. Cel mai probabil, asta se va întîmpla și cu Cristi Borcea, cu mica mențiune că Borcea n-a fost niciodată talentat la fotbal sau iubit de milioane de oameni.

O barcă fără echipaj, dar cu 640 de kilograme de cocaină a eșuat pe o plajă din Insulele Marshall. Ăsta da cadou de Secret Santa!

Primăria din Paris ar putea fi amendată pentru că în 2018 n-a respectat regulile de egalitate între sexe și a promovat în funcții de conducere mai multe femei decît bărbați. Îngrozitor, dar cu siguranță Sorin Lavric și cei de la AUR au o părere pertinentă despre asta.

Un bărbat de 41 de ani din America și-a dat părinții în judecată pentru că i-au aruncat colecția de pornografie. În spiritul sărbătorilor, haideți să fim mai buni și mai înțelegători unii cu alții. OK, poate că au aruncat, dar au și salvat. Ce-au salvat? L-au salvat de la orbire.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]