Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Brigitte Pastramă (mezel delicat): „Noi, amîndoi, sîntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul”

Zoom Brigitte Pastramă (mezel delicat): „Noi, amîndoi, sîntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul”

Gen Luxury, săracilor care sînteți săraci

Brigitte Pastramă (mezel delicat): „Am fost în Dubai, unde am stat o săptămînă. Îmi place mult acolo un anume hotel, la care mă cazez de fiecare dată cînd mă duc în Dubai. Noi, amîndoi, sîntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul. Decît să stăm 10 zile la un hotel de 3 stele, mai bine 3 zile la unul de 5 stele, unde să avem cadă, un pat mare, confortabil, şi un mic dejun bun. (…) Plus că şi oamenii din jur sînt altfel într-un asemenea loc.” (Click.ro, 21 octombrie)

Nu știm dacă am fi înțeles ce înseamnă turiști „luxury” fără aceste informații extrem de prețioase, dar oricum, măcar acum știm să evităm preventiv toate hotelurile de 5 stele din Dubai care au cadă, pat mare și confortabil și un mic dejun bun. Nu de alta, dar se pare că oamenii care frecventează astfel de locuri sînt chiar altfel.

 

Gen Pisica cu pungi

Cătălin Botezatu (zoolog): „Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva, şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Vă zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc.” (Wowbiz, 20 octombrie)

Aproape că ne-am emoționat la cît de modestă și altruistă e biata Bianca. Adică, pe bune, Bianca, chiar vrei să-ți facem lipeala cu niște miliardari sau oameni cu avioane private? Că pare că-ți ratezi cea mai frumoasă parte din viață umblînd doar cu milionari cu avioane private mici și în leasing.

 

Gen Mano a mano

Mihai Trăistariu (torneroi): „Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani. Ea s-a dus în cealaltă cameră și a ieșit dezbrăcată complet, avea niște mănuși roșii, numai biciul îi mai lipsea ca să fie totul ca într-un film erotic. Și am executat tot ce îmi ordona ea, dar cînd am ajuns în pat am văzut că nu avea mîini. M-am amorezat încă din prima seară, dar a doua zi, cînd am căutat-o, am aflat că plecase în Italia. Avea un erotism și nu mi s-a părut în nici un fel rău.” (Cancan, 14 octombrie)

Ceva nu pare să se adune cum trebuie în ecuația „femeie”, „mănuși roșii”, „n-avea mîini”, „Mihai Trăistariu”, dar hei, cine sîntem noi să stăm în calea dragostei adevărate? Vorba aia: „Femeia cu mănuși roșii, mînă cerească”.

 

Gen Spălat și călcat în picioare

Daniel Iordăchioaie (oldy, dar nu și goldy): „Voi aţi auzit la radio, de obicei dimineaţa, cînd omu’ e mai sincer, cum fac unii tiriplici mişto crunt de Fuego, Hruşcă, Spătaru sau Similea? Păi, bine, măi, haimanalelor, cînd o să creaţi voi măcar o umbră de emoţie în sufletul unui om (în afară de mă-ta sau de tac-tu), atunci să vă gîndiţi dacă e cazul să scoateţi vreun sunet! Şi atunci… aveti grijă că vă calc în picioare dacă vă prind! Panarame ordinare!!!” (Wowbiz, 16 octombrie)

De fapt, probabil cea mai mare problemă a domnului Daniel Iordăchioaie, inventatorul cheliei cu chică, e că nimeni nu face mișto de el în emisiunile de radio de dimineață, pentru că e destul de trist să faci mișto de oameni pe care nimeni nu și-i mai aduce aminte și, oricum, chiar și atunci cînd și-i aduce aminte, îi confundă cu Adrian Enache sau Adrian Daminescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint