Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Brigitte Pastramă (mezel delicat): “Noi, amîndoi, sîntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul”

Zoom Brigitte Pastramă (mezel delicat): “Noi, amîndoi, sîntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul”

Gen Luxury, săracilor care sînteți săraci

Brigitte Pastramă (mezel delicat): “Am fost în Dubai, unde am stat o săptămînă. Îmi place mult acolo un anume hotel, la care mă cazez de fiecare dată cînd mă duc în Dubai. Noi, amîndoi, sîntem genul de turiști «luxury», adică ne place luxul. Decît să stăm 10 zile la un hotel de 3 stele, mai bine 3 zile la unul de 5 stele, unde să avem cadă, un pat mare, confortabil, şi un mic dejun bun. (…) Plus că şi oamenii din jur sînt altfel într-un asemenea loc.” (Click.ro, 21 octombrie)

Nu știm dacă am fi înțeles ce înseamnă turiști “luxury” fără aceste informații extrem de prețioase, dar oricum, măcar acum știm să evităm preventiv toate hotelurile de 5 stele din Dubai care au cadă, pat mare și confortabil și un mic dejun bun. Nu de alta, dar se pare că oamenii care frecventează astfel de locuri sînt chiar altfel.

 

Gen Pisica cu pungi

Cătălin Botezatu (zoolog): “Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva, şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Vă zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc.” (Wowbiz, 20 octombrie)

Aproape că ne-am emoționat la cît de modestă și altruistă e biata Bianca. Adică, pe bune, Bianca, chiar vrei să-ți facem lipeala cu niște miliardari sau oameni cu avioane private? Că pare că-ți ratezi cea mai frumoasă parte din viață umblînd doar cu milionari cu avioane private mici și în leasing.

 

Gen Mano a mano

Mihai Trăistariu (torneroi): „Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani. Ea s-a dus în cealaltă cameră și a ieșit dezbrăcată complet, avea niște mănuși roșii, numai biciul îi mai lipsea ca să fie totul ca într-un film erotic. Și am executat tot ce îmi ordona ea, dar cînd am ajuns în pat am văzut că nu avea mîini. M-am amorezat încă din prima seară, dar a doua zi, cînd am căutat-o, am aflat că plecase în Italia. Avea un erotism și nu mi s-a părut în nici un fel rău.” (Cancan, 14 octombrie)

Ceva nu pare să se adune cum trebuie în ecuația “femeie”, “mănuși roșii”, “n-avea mîini”, “Mihai Trăistariu”, dar hei, cine sîntem noi să stăm în calea dragostei adevărate? Vorba aia: “Femeia cu mănuși roșii, mînă cerească”.

 

Gen Spălat și călcat în picioare

Daniel Iordăchioaie (oldy, dar nu și goldy): “Voi aţi auzit la radio, de obicei dimineaţa, cînd omu’ e mai sincer, cum fac unii tiriplici mişto crunt de Fuego, Hruşcă, Spătaru sau Similea? Păi, bine, măi, haimanalelor, cînd o să creaţi voi măcar o umbră de emoţie în sufletul unui om (în afară de mă-ta sau de tac-tu), atunci să vă gîndiţi dacă e cazul să scoateţi vreun sunet! Şi atunci… aveti grijă că vă calc în picioare dacă vă prind! Panarame ordinare!!!” (Wowbiz, 16 octombrie)

De fapt, probabil cea mai mare problemă a domnului Daniel Iordăchioaie, inventatorul cheliei cu chică, e că nimeni nu face mișto de el în emisiunile de radio de dimineață, pentru că e destul de trist să faci mișto de oameni pe care nimeni nu și-i mai aduce aminte și, oricum, chiar și atunci cînd și-i aduce aminte, îi confundă cu Adrian Enache sau Adrian Daminescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cîtă Veneție

  1 decembrie 2020

  Cîtă Veneție consumă omul pînă ce moare, hamal al umbrei, umblă cu ploaia parcă-n spinare, inventatorul femeii-frînghie, femeii-pat, numai de placa de patefon decapitat, botează porturi unde e dealul pupat […]

 • Să ținem minte 80 de miliarde

  1 decembrie 2020

  Pe 6 decembrie, cu 19 zile înaintea nașterii pruncului Iisus, se va naște în ieslea Cotroceniului fiul domnului Iohannis și al preacuratei dezamăgiri – Guvernul Meu –, a cărui apariție […]

 • Înalt Preanesimțeniile lor

  1 decembrie 2020

  Aproape două săptămâni a inflamat spiritele Tomitanul Teodosie, cerând dreptul de a târâi oamenii prin zloata sfârșitului de noiembrie la peștera sfântului Andrei. S-a judecat, a pierdut, a spumegat, a […]

 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]