Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Brigitte Pastramă (persoană cu posibilități): “Atunci cînd ai posibilităţi materiale, acestea sînt mult mai importante.”

Zoom Brigitte Pastramă (persoană cu posibilități): “Atunci cînd ai posibilităţi materiale, acestea sînt mult mai importante.”

Gen Cine nu crede-n vrăjitoare face-o greșeală foarte mare

Ana Morodan (prezență fizică și spirituală online): “Cred în magie. Cred în magia omului de zi cu zi, să aleagă și să vadă lucrurile pozitive din viața lui, și cred cu siguranță într-o energie care e în jurul nostru, pe care omul modern nu o mai vede. Mai cred în numerologie, în astrologie, cred în tarot, în cititorii în bob, cititorii în salate, cred în tot. (…) Brand-ul meu, «17 apartament», este legat de 1 și 7, 8 care înseamnă ceva în numerologie, raportat la numele meu, harta mea astrologică, e multă muncă pentru a descifra exact.” (Libertatea, 2 noiembrie)

N-o să băgăm mîna în foc pentru asta, dar nu e exclus ca înclinațiile spre magie ale Anei Morodan, personalitate autodeclarată, să fie legate și de casa aia secretă de turtă dulce pe care o are în pădure, pe unde mai trec Hänsel și Gretel.

 

Gen Gesturile nu se discută

Brigitte Pastramă (persoană cu posibilități): “Florin mă răsfaţă de dimineaţă pînă seara cu tot felul de gesturi. Atunci cînd ai posibilităţi materiale, acestea sînt mult mai importante.” (Spynews, 4 noiembrie)

De fiecare dată cînd Brigitte Pastramă (ex-Năstase, ex-Sfăt) ține să ne reamintească discret ce de bani au ea și soțul, ne gîndim inevitabil la jocurile secrete pe care le au. Probabil se trezesc unul pe altul turnîndu-și găleți de bani în cap. La micul dejun se bat cu plăcinte cu bani, după care se aruncă împreună într-un bazin plin cu bani. Probabil asta explică și buzele umflate.

 

Gen Omul se trage din Măruță

Andra (voce): “Eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe cînd eram la Tîrgu Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţa mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plîns şi cu rîs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit.” (Spynews, 30 octombrie)

Cel mai trist în toată povestea asta e că, probabil, poveștile care nu trebuiau spuse erau îngrozitor de plictisitoare, exact ca Măruță. Adică ar fi fost amuzant să aflăm că Măruță face ritualuri cu lumînări și capre cînd nu se uită nimeni, dar hai să fim serioși.

 

Gen Povestea pielii

Oana Zăvoranu (unica și inegalabila): “Sînt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decît arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sînt petrecerile alea frumoase? (…) Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămînă. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămînă, tratamente, creme. Pielea, cu timpul, mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbîrcește pe mine.” (Spynews, 28 octombrie)

Bine, probabil că ajută și ritualul ăla magic pe care l-a făcut Oana Zăvoranu la vrăjitoare, prin care a reușit să sugă forța vitală de la 23 de fete tinere, pe care acum le ține închise într-un beci. Dar cine sîntem noi să judecăm?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]