Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Brigitte Pastramă (persoană cu posibilități): “Atunci cînd ai posibilităţi materiale, acestea sînt mult mai importante.”

Zoom Brigitte Pastramă (persoană cu posibilități): “Atunci cînd ai posibilităţi materiale, acestea sînt mult mai importante.”

Gen Cine nu crede-n vrăjitoare face-o greșeală foarte mare

Ana Morodan (prezență fizică și spirituală online): “Cred în magie. Cred în magia omului de zi cu zi, să aleagă și să vadă lucrurile pozitive din viața lui, și cred cu siguranță într-o energie care e în jurul nostru, pe care omul modern nu o mai vede. Mai cred în numerologie, în astrologie, cred în tarot, în cititorii în bob, cititorii în salate, cred în tot. (…) Brand-ul meu, «17 apartament», este legat de 1 și 7, 8 care înseamnă ceva în numerologie, raportat la numele meu, harta mea astrologică, e multă muncă pentru a descifra exact.” (Libertatea, 2 noiembrie)

N-o să băgăm mîna în foc pentru asta, dar nu e exclus ca înclinațiile spre magie ale Anei Morodan, personalitate autodeclarată, să fie legate și de casa aia secretă de turtă dulce pe care o are în pădure, pe unde mai trec Hänsel și Gretel.

 

Gen Gesturile nu se discută

Brigitte Pastramă (persoană cu posibilități): “Florin mă răsfaţă de dimineaţă pînă seara cu tot felul de gesturi. Atunci cînd ai posibilităţi materiale, acestea sînt mult mai importante.” (Spynews, 4 noiembrie)

De fiecare dată cînd Brigitte Pastramă (ex-Năstase, ex-Sfăt) ține să ne reamintească discret ce de bani au ea și soțul, ne gîndim inevitabil la jocurile secrete pe care le au. Probabil se trezesc unul pe altul turnîndu-și găleți de bani în cap. La micul dejun se bat cu plăcinte cu bani, după care se aruncă împreună într-un bazin plin cu bani. Probabil asta explică și buzele umflate.

 

Gen Omul se trage din Măruță

Andra (voce): “Eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe cînd eram la Tîrgu Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţa mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plîns şi cu rîs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit.” (Spynews, 30 octombrie)

Cel mai trist în toată povestea asta e că, probabil, poveștile care nu trebuiau spuse erau îngrozitor de plictisitoare, exact ca Măruță. Adică ar fi fost amuzant să aflăm că Măruță face ritualuri cu lumînări și capre cînd nu se uită nimeni, dar hai să fim serioși.

 

Gen Povestea pielii

Oana Zăvoranu (unica și inegalabila): “Sînt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decît arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sînt petrecerile alea frumoase? (…) Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămînă. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămînă, tratamente, creme. Pielea, cu timpul, mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbîrcește pe mine.” (Spynews, 28 octombrie)

Bine, probabil că ajută și ritualul ăla magic pe care l-a făcut Oana Zăvoranu la vrăjitoare, prin care a reușit să sugă forța vitală de la 23 de fete tinere, pe care acum le ține închise într-un beci. Dar cine sîntem noi să judecăm?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

 • Cum am ratat eu scaunul cu patru picioare de la Cotroceni

  5 noiembrie 2019

  După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara […]

 • Președintele pe care l-am pierdut

  5 noiembrie 2019

  Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l […]

 • O șansă istorică

  5 noiembrie 2019

  A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Ludovic Orban să primească și el o șansă reală în politica mare. Chiar dacă, de-a lungul vremii, șanse a mai avut, […]