Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

București, 40 de grade, anticorupția rezistă

Zoom București, 40 de grade, anticorupția rezistă

Klaus Iohannis e foarte hotărât: “Vom continua neabătuți lupta anticorupție, este vitală pentru România”. Președintele ne-ar fi spus mai multe, dar l-a avertizat pilotul avionului că, dacă nu pleacă în momentul acela, nu mai prind culoar bun de zbor spre Miami.

Un bucureștean a sunat la 112 să anunțe că vrea să-l împuște pe Anghel Iordănescu. Selecționerul a zis că 112 este un sistem foarte prost. Cu patru jucători, el ar juca altfel: patru în apărare și nimeni în atac.

Cătălin Moroșanu este prim-vicepreședinte la Tineretul Național Liberal. Se pare că doamna Alina Gorghiu a luat-o în serios pe aia cu “trebuie să batem PSD-ul”.

Denise Rifai a explicat într-un interviu cât de incomodă a fost ea în campania electorală. Într-adevăr, bunul-simț n-o să mai iasă din casă luni bune după câte i-a făcut Denise în luna de campanie electorală.

Clotilde Armand vrea 300 de parlamentari. Și, cum să vă zic, Clotilde e politicianul acela care nu are un ochi mai închis, chelie și un frate șpăgar în pușcărie.

Echipa națională a României s-a întors în țară de la Euro 2016. Norocul lor că România e în UE, altfel nu cred că ar fi primit viză.

Gabriela Firea vrea să toaleteze parcurile din București. Dar când au adus veceurile alea ecologice care miros din Ilfov, aia nu a fost toaletare, ce-a fost?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]