Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

București, 40 de grade, anticorupția rezistă

Zoom București, 40 de grade, anticorupția rezistă

Klaus Iohannis e foarte hotărât: “Vom continua neabătuți lupta anticorupție, este vitală pentru România”. Președintele ne-ar fi spus mai multe, dar l-a avertizat pilotul avionului că, dacă nu pleacă în momentul acela, nu mai prind culoar bun de zbor spre Miami.

Un bucureștean a sunat la 112 să anunțe că vrea să-l împuște pe Anghel Iordănescu. Selecționerul a zis că 112 este un sistem foarte prost. Cu patru jucători, el ar juca altfel: patru în apărare și nimeni în atac.

Cătălin Moroșanu este prim-vicepreședinte la Tineretul Național Liberal. Se pare că doamna Alina Gorghiu a luat-o în serios pe aia cu “trebuie să batem PSD-ul”.

Denise Rifai a explicat într-un interviu cât de incomodă a fost ea în campania electorală. Într-adevăr, bunul-simț n-o să mai iasă din casă luni bune după câte i-a făcut Denise în luna de campanie electorală.

Clotilde Armand vrea 300 de parlamentari. Și, cum să vă zic, Clotilde e politicianul acela care nu are un ochi mai închis, chelie și un frate șpăgar în pușcărie.

Echipa națională a României s-a întors în țară de la Euro 2016. Norocul lor că România e în UE, altfel nu cred că ar fi primit viză.

Gabriela Firea vrea să toaleteze parcurile din București. Dar când au adus veceurile alea ecologice care miros din Ilfov, aia nu a fost toaletare, ce-a fost?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]