Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Budapesta: protestăm pașnic, la umbra spînzurătorii

Zoom Budapesta: protestăm pașnic, la umbra spînzurătorii

 ► Mii de persoane au protestat în week-end la Budapesta, împotriva declaraţiilor antisemite din Parlamentul maghiar. Protestul a fost unul paşnic şi de bun-simţ pentru un stat al Uniunii Europene. Apoi s-au spînzurat păpuşi cu Avram Iancu.

 ► Palestina a dobîndit statutul de stat-observator din partea ONU, cu 38 de voturi pentru, nouă împotrivă şi 41 de abţineri. Aşa cum era de aşteptat, SUA, Canada şi Israelul au votat împotrivă, iar România s-a abţinut, pentru că asta facem noi de obicei, sîntem diplomaţi şi ne abţinem, pînă ajungem acasă.

 ► Statele Unite plănuiau să detoneze o bombă nucleară pe Lună. Probabil că au renunţat după ce şi-au dat seama că victimele umane ar fi prea mari, avînd în vedere că Luna nu există, e un platou de filmare de la Hollywood.

 ► Vînzările de usturoi au crescut spectaculos în vestul Serbiei după ce autorităţile locale au alertat populaţia că zona s-ar putea să fie bîntuită de vampiri, mai ales de către infamul vampir Sava Savanovic, rămas fără casă după ce moara în care locuia s-a prăbuşit. Ar trebui lansat un zvon din ăsta şi în Bucureşti, dar nu cu un vampir, ci cu un monstru care se teme de deodorant şi săpun.

 ► Autorităţile nord-coreene susţin că au descoperit bîrlogul unui inorog, la mai puţin de 20 de metri de un templu din capitala ţării, lucru ce ar dovedi faptul că Phenianul a fost încă din cele mai vechi timpuri un oraş important în peninsulă. În momentul descoperirii, unicornul nu era acasă, dar zmeul şi balaurul pe care îi lăsase să aibă grijă de minotaur au spus că se întoarce imediat.

Publicat în Cațavencii, nr. 48, 5-11 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint