Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Buhnici e la fel

Zoom Buhnici e la fel

Buhnici e la fel. În caz că mai interesează pe cineva. Dacă îi faci acum flagrant, îl prinzi cu portbagajul plin de misoginism.

Buhnici a dat un interviu după ce a fost odios de misogin. În interviu a jucat rolul de martir. În felul său, bineînțeles, adică ceva jalnic. Omul ăsta iradiază incultură, stropește cu incultură, împroașcă. S-a gândit să emigreze, ne zice, iar momentul în sine, acel interviu de pe plajă, îl denumește „prostie pură“. Adică o rătăcire, a fost posedat, orbit, călărit de ceva mai presus de forțele sale. Tocmai asta arată că individul nu înțelege unde și cum a greșit și, mai ales, că tot ce s-a întâmplat ține în principal de context: cine a spus, sponsori, bani, urmăritori etc.

Că unul Buhnici ar fi prost, misogin, incult nu e mare lucru în sine, e plină lumea de astfel de Buhnici – cazul a fost cu influensărul Buhnici. Unul în gura căruia se uită mulți, deci. Cum facem cu asta și cu acele companii care bagă bani într-un astfel de Buhnici?

„Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: «Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. OK, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic», știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv“, a spus Buhnici.

Practic, omul crede ce credea și atunci, doar că ar folosi alte cuvinte azi. Și nu ar mai fi atât de defensiv ca atunci. Probabil că azi ne-ar spune ceva de sfinți dacă ne-am lua de el că e un misogin în fază morbidă.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Eu cred ca nici atunci si nici acum nu stie ce a vrut sa zica. Click Next !

  2. #2

    Ciudate vremuri trăim. Un cetățean de soiul d-lui Buhnici m-ar putea eventual convinge sa cumpăr un mop, iar o persoană simpatica precum Adelina Pestrițu, o periuță de dinți. Dar mai mult de atât, prefer să gândesc cu capul meu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint