Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

byron lansează albumul bilingv "30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă"

Zoom byron lansează albumul bilingv "30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă"

Sâmbătă, pe 16 martie, de la ora 20:00, cei de la byron ne îndeamnă să fim cu capul în nori la lansarea celui de-al patrulea album de studio. 

Şi pentru că byron nu sunt tocmai cunoscuţi pentru felul convenţional în care fac lucrurile, albumul al patrulea al formaţiei va fi unul bilingv! Cele 13 piese ale acestuia vor fi disponibile în două ediţii separate: "30 Seconds of Fame" – în limba engleză şi "30 de secunde de faimă" – în limba română. Pe lângă asta, pentru iubitorii de rarităţi, byron vor pregăti şi o ediţie limitată, de colecţie, ce va conţine ambele discuri.

Odată cu primul single, "Road Trip / Cu capul în nori", am putut arunca deja o "privire pe furiş" asupra noului album. Piesa a fost lansată anul trecut împreună cu un videoclip filmat cu ocazia turneului Live Underground. Un nou single urmează să fie lansat în curând! Biletele la concertul de lansare costă 48 de lei, sunt disponibile în număr limitat şi s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Vă aşteptăm aşadar sâmbătă seara, pe 16 martie, la Palatul Copiilor din Bucureşti (Bd. Tineretului nr. 8-10, sector 4) să ne bucurăm împreună la spectacolul de lansare a noului album byron!

byron este o formaţie de rock alternativ/progresiv. Din 2006 şi până azi au lansat 3 albume de studio ("Forbidden Drama", "A Kind of Alchemy" şi "Perfect" – un album de prelucrări după melodii româneşti). Trupa are la activ şi două producţii video – "Acoustic Drama", primul DVD unplugged românesc, şi "Live Underground în salina Turda", primul concert românesc difuzat pe HBO şi disponibil pe disc Blu-ray.

Site oficial: http://byronmusic.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint