Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ca să identifice teroriștii, poliția va obliga cetățenii să mănînce carne de porc

Zoom Ca să identifice teroriștii, poliția va obliga cetățenii să mănînce carne de porc

Vești proaste pentru vegani, potrivit unui nou proiect de lege adoptat de urgență în parlament, începînd de astăzi, poliția vă poate opri pe stradă și obliga să consumați carne de porc și alcool ca să verifice dacă sînteți sau nu sînteți terorist musulman. Decizia vine după ce s-a descoperit că un tînăr de 17 ani din Craiova făcea propagandă islamică pe internet, ceea ce înseamnă automat că există șanse reala ca peste jumătate din populația țării să fi fost deja convertită la islam fără să-și dea seama.

Comisarul Marian Cuescu explică: “Avem informații că acest islamism circulă. Nimeni nu e în siguranță. Poți să crezi că ție n-o să ți se întîmple niciodată să te convertești la islamism și chiar atunci, bam, descoperi că ești islamist. Tocmai de aceea am hotarît să organizăm filtre ca să-i descoperim pe eventualii islamiști, să-i reținem și să-i trimitem înapoi în Africa unde le e locul. Nu poți să fii sigur dacă un om e terorist sau nu pînă cînd nu-l vezi mîncînd un șorici, o cefuță, pînă n-ai băut un șpriț cu el. Și uite aici intervin noile noastre Volkswagenuri Polo. Ați făcut mișto cînd ați auzit că le-am dotat cu afumătoare în portbagaj. Cine mai rîde acum?”.

În cadrul filtrelor, polițiștii pot obliga suspectul să mănînce cîrnăciori, jumări, tobă sau mușchiuleț de porc, sau să bea bere proastă la pet, ca să se convingă că nu e terorist. În cazul în care suspectul refuză testul, el este considerat automat terorist și reținut. În cazul în care suspectul acceptă testul, el va fi automat amendat pentru consum de alcool în locuri publice.

Citeşte mai multe despre:

4 comentarii

 1. #1

  Bravos Natiune !
  Incepem sa ne revenim.
  Poporul asta rade de peste 2000 de ani.
  De peste 2000 de ani facem „HAZ de NECAZ”. Asa am ramas AICI !
  Tot asa vom ramane.
  Simtul umorului este apanajul inteligentei si credintei adevarate.
  Vremurile de pe urma vor fi ale celor cu suflet bun si luminat.
  Universul este viu si are chipul dupa care am fost creati si noi.
  Felicitari Raducule !

 2. #2

  Uita așa se strâng bani la buget în mod plăcut.

 3. #3

  Si mie imi place fotografia…

 4. #4

  romanul e frate cu porcul, nu cu codrul, mai ales aia din vaslui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint