Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Căldură mare, mon cler!

Zoom Căldură mare, mon cler!

Cald, vreme înăbușitoare, schimbări climatice, ploi ciudate, să nu credeți că toate acestea nu afectează. Sunt zile în care nervul religios, delirul teologic și Sfântul Ciorditorie din bani publici ies la drumul mare.

Pentru început, m-am distrat cu un titlu din Evenimentul zilei: ”Adolescente din județele Moldovei sunt recrutate pentru a fi reeducate în spirit gay”.

E vorba de o tabără organizată de Consiliile Americane pentru Educație Internațională care se ține la Pădureni. Aa, iată, Pădureni! De ce atât de ascuns? Mă rog…

Lovită de canicula mistică a fost și Primăria Capitalei. S-a gândit să dea zece milioane de lei Catedralei Mântuirii Neamului la rectificarea bugetară. Așa, pomană, să fie de sufletul laicității! Pentru anul 2018 s-ar aduna, astfel, 25 de milioane de euro date de Primărie spre BOR. Așa, ca să știm unde e diferența de bani dintre autobuze turcești și Mercedes-uri electrice, cum își iau alți fraieri prin jurul nostru. Chiar mă întreb ce o să urmeze după ce se termină Catedrala. Nu că vreau să-i dau idei lui Daniel Ciobotea, dar un buncăr împotriva Apocalipsei, mamă, ar fi belea. În centrul Bucureștiului l-aș face, doar crucea de pe turlă să fie deasupra pământului. Da, normal că buncărul are turlă. Nu mai zic ce mișto o să se audă când vor trage clopotele sub pământ. Pfuuu, o nebunie! Să tragi clopotele din buncăr, Daniele, de să crape toate străzile, să se surpe orașul.

Alt chiștoc religios pe care-l puteai stinge călcându-l cu piciorul săptămâna asta a fost părintele Nicolae Tănase, care a vorbit despre femeile care se îmbracă în pantaloni și pe care n-o să le ia nici un bărbat normal la cap, pentru că bărbații normali la cap iau femei în fuste.

Splendid! Mă gândesc la bărbații normal la cap care poftesc la alți bărbați îmbrăcați în rochii negre, cu barbă și cu bijuterii de aur la gât.

1 comentariu

  1. #1

    Nasol e luna asta!Pleaca in concediu Ziariștii cu cap ,rămân oamenii,,noi”!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale