Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Calistrat Chifan (popă bătăuș): „Nu sînt agresiv, sînt cel mai paşnic om, dar mă scoţi din papuci dacă eşti aşa.“

Zoom Calistrat Chifan (popă bătăuș): „Nu sînt agresiv, sînt cel mai paşnic om, dar mă scoţi din papuci dacă eşti aşa.“

Gen Lungimea Sa

Cătălin Botezatu (diplomat): „Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia-sa ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat.“ (Libertatea, 14 noiembrie)

E foarte amuzant să-l auzi pe Cătălin Botezatu vorbind despre lucruri incerte și greu de controlat. Mă rog, e de apreciat teama pe care o are de Carmen Iohannis, probabil l-a amenințat Klaus că-l pune ministru și-i descoperă presa toate doctoratele plagiate sau ceva.

 

Gen E posibil s-o dai, dar e probabil s-o iei

Dorian Popa (știe modurile și timpurile): „Alina Eremia, Sore, Ana Baniciu și Monica Odagiu s-au dat la mine. Pînă la urmă… ce? E participiul trecut. Vezi că am zis jumătate de Lala Band? Și… Corina Bud. E normal să flirtezi. Poate și eu le-am făcut avansuri lor. Important e să fii singur și dacă sau nu se concretizează.“ (Libertatea, 12 noiembrie)

E foarte posibil ca flirturile să nu se concretizeze la Dorian Popa și pentru că aduce vorba prea devreme de gramatică și de participiu. Unde te grăbești așa, Dorele?! Vrăjește-le mai întîi cu conjunctivul și conditional optativul și de-abia după aia arată-le gerunziul.

 

Gen Cîine pînă la pleoapă și dincolo de ea

Gianni Kiriță (încercănat de probleme): „Merg la clinică acolo și, îți dai seama, mă duc pentru programare, îți ia sînge și intru acolo și erau cîteva fete pansate. Și zic «Sărut mîna» și zice fata aia: «Pentru ce ați venit?» și acum simțeam energia din spate. Toate așteptau să zic ce caut eu acolo, silicoane, buze. Și, auzi, am uitat să zic blefaroplastie și zic «Cearcăne, am cearcăne».“ (Libertatea, 12 noiembrie)

E clar că s-a schimbat și fotbalul, pe vremuri singurele operații estetice admise erau aia pe care i-a făcut-o Jean Vlădoiu unui elvețian la CM 1994 și fractura de tibie și peroneu pe care Lăcătuș i-a făcut-o cadou lui Ardeleanu de la FCM Bacău. Dar e bine ca fotbaliștii și iubitele lor cu douăzeci de ani mai tinere să aibă subiecte comune de conversație.

 

Gen Nu sînt agresiv, dar…

Calistrat Chifan (popă bătăuș): „Am 60 de ani, tu eşti o mucoasă, nu sînt bărbatul tău. Vii în ograda mănăstirii şi ţii autoritate tutelară de stăpîn. Dumnezeu să o ierte şi cei ce s-au uitat să nu creadă vreo prostie. Nu sînt agresiv, sînt cel mai paşnic om, dar mă scoţi din papuci dacă eşti aşa.“ (Libertatea, 13 noiembrie)

E foarte ciudat cînd auzi că un înalt prelat al BOR a pocnit o enoriașă într-un cimitir pentru că, din ce-am citit în presă în ultima vreme, majoritatea preferă călugării.

 

Gen Asta-i poșeta ce-am poftit

Oana Roman (se pricepe la recipiente încăpătoare): „Știu că ați muncit și asudat mult pentru gențile alea pe care le afișați în mod ostentativ, dar la restaurant, la o masă, la un dineu, nuntă, gală, nu mai puneți gențile pe masă! Geanta nu se pune pe masă în nici un un fel de situație sau loc, fie că e mare, medie sau clutch.(Libertatea, 14 noiembrie)

Ascultați-o pe Oana, fetelor. Dacă nici ea nu știe cum să ții poșeta de firmă cît mai discret, la dineu, ca să poți să îndeși în ea doi purcei de lapte, un platou cu fructe și două duzini de profiteroale, atunci nu știe nimeni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint