Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Carmen Harra (american clairvoyant): “Sînt cetățean american, nu ai dreptul să mă abuzezi verbal“

Zoom Carmen Harra (american clairvoyant): “Sînt cetățean american, nu ai dreptul să mă abuzezi verbal“

Gen Casă de Cotnari

Oana Roman (persoană care adoră să păstreze proporțiile): “Modernitatea, toleranța și spiritul liber au intrat în Casa Regală a Marii Britanii pentru totdeauna! Un exemplu pentru toată omenirea! Și pentru țara asta a noastră plină de rasiști, antisemiți și extremiști înapoiați! La noi, așa-zisa Casă Regală a renegat singurul membru care ar fi reușit să facă un moment asemănător pentru România! Păstrînd proporțiile, bineînțeles!” (Libertatea, 19 mai)

Păstrînd proporțiile, să compari o instituție veche de o mie de ani cu o glumă recentă a istoriei e ca și cum ai compara foie gras-ul cu șaorma de pui. Dar pe cine păcălim? Șaorma de pui place oricărui om. Păstrînd proporțiile.

 

Gen Sînt cetățean american și am drepturi

Carmen Harra (american clairvoyant): “Sînt cetățean american, nu ai dreptul să mă abuzezi verbal. Cum îți permiți să mă faci mincinoasă? Cine îți dă dumitale dreptul? Să-ți fie rușine! Nu meriți să fii cadru medical! Femeie bătrînă și fără minte, asta ești. Am 133 pulsul, chemați o ambulanță!” (Antena 1, 19 mai)

Nu știm exact cum s-a terminat acest scandal amuzant între ilustra Carmen Harra și Monica Pop, doctorița de ochi. Cert e că ambulanța n-a ajuns niciodată, pentru că cineva a uitat unde e și a sunat la 911 în loc de 112.

 

Gen Mesaje de dincolo de raft

Cora Mizil (nevasta lui Serghei Mizil): “Am simțit mereu energii, dar nu m-a preocupat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket și am stat ceva, pentru că la un moment dat am intrat într-o stare și am auzit voci, n-am găsit explicații. Bineînțeles că primul lucru la care m-am gîndit a fost că aveam o variație hormonală. A fost un mesaj clar, am simțit mesajul de la cap pînă la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Acum acord consiliere de două ori pe săptămînă în acest sens.” (Libertatea, 18 mai)

Fără îndoială, supermarket-ul cu pricina era Cora Pantelimon, redenumit Cora Mizil între timp. Cît despre energiile de la raft, nu e imposibil să fi fost niște conserve expirate de fasole, care începuseră să vorbească între ele.

 

Gen Stima noastră și mîndria, Miron Cozma și iubirea

Miron Cozma (Don Juan cu tîrnăcop): „Am primit cadouri și de la femei și este chiar o mîndrie bărbătească și pot să o spun cu toată splendoarea pentru că ce e mai splendid decît o femeie frumoasă care îți mai face și cadouri? Este deja apogeul unei relații chiar și de prietenie, nu neapărat amoroase.” (Libertatea, 17 mai)

Poate, pînă la urmă, toată lumea a înțeles greșit mineriadele. N-au fost niște barbarii de nedescris organizate la comandă politică, a fost doar o strategie foarte complexă a lui Miron Cozma de a cunoaște femei din București, de a le ține de mînă cu forța și de a le dărui o panseluță la Universitate. Asta da prietenie, nu neapărat amoroasă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]