Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Carmen Harra (american clairvoyant): “Sînt cetățean american, nu ai dreptul să mă abuzezi verbal“

Zoom Carmen Harra (american clairvoyant): “Sînt cetățean american, nu ai dreptul să mă abuzezi verbal“

Gen Casă de Cotnari

Oana Roman (persoană care adoră să păstreze proporțiile): “Modernitatea, toleranța și spiritul liber au intrat în Casa Regală a Marii Britanii pentru totdeauna! Un exemplu pentru toată omenirea! Și pentru țara asta a noastră plină de rasiști, antisemiți și extremiști înapoiați! La noi, așa-zisa Casă Regală a renegat singurul membru care ar fi reușit să facă un moment asemănător pentru România! Păstrînd proporțiile, bineînțeles!” (Libertatea, 19 mai)

Păstrînd proporțiile, să compari o instituție veche de o mie de ani cu o glumă recentă a istoriei e ca și cum ai compara foie gras-ul cu șaorma de pui. Dar pe cine păcălim? Șaorma de pui place oricărui om. Păstrînd proporțiile.

 

Gen Sînt cetățean american și am drepturi

Carmen Harra (american clairvoyant): “Sînt cetățean american, nu ai dreptul să mă abuzezi verbal. Cum îți permiți să mă faci mincinoasă? Cine îți dă dumitale dreptul? Să-ți fie rușine! Nu meriți să fii cadru medical! Femeie bătrînă și fără minte, asta ești. Am 133 pulsul, chemați o ambulanță!” (Antena 1, 19 mai)

Nu știm exact cum s-a terminat acest scandal amuzant între ilustra Carmen Harra și Monica Pop, doctorița de ochi. Cert e că ambulanța n-a ajuns niciodată, pentru că cineva a uitat unde e și a sunat la 911 în loc de 112.

 

Gen Mesaje de dincolo de raft

Cora Mizil (nevasta lui Serghei Mizil): “Am simțit mereu energii, dar nu m-a preocupat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket și am stat ceva, pentru că la un moment dat am intrat într-o stare și am auzit voci, n-am găsit explicații. Bineînțeles că primul lucru la care m-am gîndit a fost că aveam o variație hormonală. A fost un mesaj clar, am simțit mesajul de la cap pînă la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Acum acord consiliere de două ori pe săptămînă în acest sens.” (Libertatea, 18 mai)

Fără îndoială, supermarket-ul cu pricina era Cora Pantelimon, redenumit Cora Mizil între timp. Cît despre energiile de la raft, nu e imposibil să fi fost niște conserve expirate de fasole, care începuseră să vorbească între ele.

 

Gen Stima noastră și mîndria, Miron Cozma și iubirea

Miron Cozma (Don Juan cu tîrnăcop): „Am primit cadouri și de la femei și este chiar o mîndrie bărbătească și pot să o spun cu toată splendoarea pentru că ce e mai splendid decît o femeie frumoasă care îți mai face și cadouri? Este deja apogeul unei relații chiar și de prietenie, nu neapărat amoroase.” (Libertatea, 17 mai)

Poate, pînă la urmă, toată lumea a înțeles greșit mineriadele. N-au fost niște barbarii de nedescris organizate la comandă politică, a fost doar o strategie foarte complexă a lui Miron Cozma de a cunoaște femei din București, de a le ține de mînă cu forța și de a le dărui o panseluță la Universitate. Asta da prietenie, nu neapărat amoroasă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]