Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat”

Zoom Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat”

Gen Aportul Constanța

Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat. Am un aport, dat fiind faptul că soțul Elenei Udrea este un fost manechin de-al meu. A prezentat cu mine, a colaborat o perioadă lungă de timp și mă bucur că a reușit s-o facă fericită pe Elena.” (Cancan, 14 octombrie)

La prima vedere pare un fapt banal că există o legătură atît de strînsă între Cătălin Botezatu și Elena Udrea. Dar să fim serioși, oamenii care iubesc poșetele superbe găsesc mereu o cale să se întîlnească. Oricum, cu adevărat îngrijorător e că Botezatu pare din ce în ce mai implicat în marile evenimente ale lumii. Există voci care zic că era acolo cînd a fost împușcat Kennedy, proba o pereche de cizmulițe superbe din piele de șarpe. Era acolo cînd s-a scufundat “Titanicul”, tocmai ieșise de la saună. Va fi oare acolo în Ziua Apocalipsei? Cel mai probabil da, țipînd la niște manechine că nu s-au dat cu cremă de plajă.

 

Gen Viața toată fără ceafă e ca munca fără leafă

Octavian Strunilă (porkaholic): “Nu pot trăi fără muncă și nu pot trăi fără carnea de porc. Îi duc lipsa din plin aici, pe insula malgașă, unde 82% sînt mulsumani. Cam rar cu carnea de porc, iar mie chiar îmi place foarte mult.” (Libertatea pentru femei, 14 octombrie)

O alternativă foarte bună la porc e omul, dar, ce-i drept, societatea condamnă genul ăsta de comportament. Bine, societatea condamnă și furtul, și totuși Radu Mazăre e bine-mersi în Madagascar, deci poate că unele reguli nu sînt atît de stricte acolo.

 

Gen S-a micșorat de la frig

Cristina Șișcanu (o femeie): „Madălin (n.r. – Ionescu) m-a cerut de soție dezbrăcat. Eu aveam doar prosop pe cap. A avut şi flori, cu verigheta care a fost apoi furată. Nu verigheta, ci inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Toate erau pregătite, dar nu a mai apucat să se îmbrace. Mai mult am rîs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă.” (Viva, 13 octombrie)

Nu putem decît să speculăm unde a ascuns Mădălin inelul, dar fiind un tip foarte inventiv, amuzant și relevant pentru televiziune, nu e exclus să și-l fi ascuns adînc în dragoste.

 

Gen Ligamente.ro

Oana Lis (întinsă): „Am întindere de ligamente. Aseară, la nunta lui Dinu și a Deei Maxer, după un pahar de vin, am dansat vreo două ore și nu mi-am dat seama că mă doare. Cînd m-am dat astăzi jos din pat am zis că leșin. Eu sînt pe acțiune, acum să stau acasă mă simt ca un leu în cușcă, bine că sînt pe calmante. Pot să ajung și la operație dacă nu îmi iau medicamentele și nu stau liniștită. Am și kilogramele pe care le am, înjur prin casă, mi-e greu să mă mișc.” (Libertatea, 12 octombrie)

Ar fi trist s-o vedem pe Oana că dă colțul înaintea lui Viorel, nu e normal ca un străbunic pervers și dependent de păcănele să-și vadă nepoata obeză dusă înaintea lui. Pe de altă parte, viața cu Viorel are și avantajele ei. De exemplu, la întinderi de ligamente, Oana poate oricînd să împrumute bastoane și unguente din trusa magică a lui Viorel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

Ultimele articole