Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat”

Zoom Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat”

Gen Aportul Constanța

Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat. Am un aport, dat fiind faptul că soțul Elenei Udrea este un fost manechin de-al meu. A prezentat cu mine, a colaborat o perioadă lungă de timp și mă bucur că a reușit s-o facă fericită pe Elena.” (Cancan, 14 octombrie)

La prima vedere pare un fapt banal că există o legătură atît de strînsă între Cătălin Botezatu și Elena Udrea. Dar să fim serioși, oamenii care iubesc poșetele superbe găsesc mereu o cale să se întîlnească. Oricum, cu adevărat îngrijorător e că Botezatu pare din ce în ce mai implicat în marile evenimente ale lumii. Există voci care zic că era acolo cînd a fost împușcat Kennedy, proba o pereche de cizmulițe superbe din piele de șarpe. Era acolo cînd s-a scufundat “Titanicul”, tocmai ieșise de la saună. Va fi oare acolo în Ziua Apocalipsei? Cel mai probabil da, țipînd la niște manechine că nu s-au dat cu cremă de plajă.

 

Gen Viața toată fără ceafă e ca munca fără leafă

Octavian Strunilă (porkaholic): “Nu pot trăi fără muncă și nu pot trăi fără carnea de porc. Îi duc lipsa din plin aici, pe insula malgașă, unde 82% sînt mulsumani. Cam rar cu carnea de porc, iar mie chiar îmi place foarte mult.” (Libertatea pentru femei, 14 octombrie)

O alternativă foarte bună la porc e omul, dar, ce-i drept, societatea condamnă genul ăsta de comportament. Bine, societatea condamnă și furtul, și totuși Radu Mazăre e bine-mersi în Madagascar, deci poate că unele reguli nu sînt atît de stricte acolo.

 

Gen S-a micșorat de la frig

Cristina Șișcanu (o femeie): „Madălin (n.r. – Ionescu) m-a cerut de soție dezbrăcat. Eu aveam doar prosop pe cap. A avut şi flori, cu verigheta care a fost apoi furată. Nu verigheta, ci inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Toate erau pregătite, dar nu a mai apucat să se îmbrace. Mai mult am rîs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă.” (Viva, 13 octombrie)

Nu putem decît să speculăm unde a ascuns Mădălin inelul, dar fiind un tip foarte inventiv, amuzant și relevant pentru televiziune, nu e exclus să și-l fi ascuns adînc în dragoste.

 

Gen Ligamente.ro

Oana Lis (întinsă): „Am întindere de ligamente. Aseară, la nunta lui Dinu și a Deei Maxer, după un pahar de vin, am dansat vreo două ore și nu mi-am dat seama că mă doare. Cînd m-am dat astăzi jos din pat am zis că leșin. Eu sînt pe acțiune, acum să stau acasă mă simt ca un leu în cușcă, bine că sînt pe calmante. Pot să ajung și la operație dacă nu îmi iau medicamentele și nu stau liniștită. Am și kilogramele pe care le am, înjur prin casă, mi-e greu să mă mișc.” (Libertatea, 12 octombrie)

Ar fi trist s-o vedem pe Oana că dă colțul înaintea lui Viorel, nu e normal ca un străbunic pervers și dependent de păcănele să-și vadă nepoata obeză dusă înaintea lui. Pe de altă parte, viața cu Viorel are și avantajele ei. De exemplu, la întinderi de ligamente, Oana poate oricînd să împrumute bastoane și unguente din trusa magică a lui Viorel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]