Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat”

Zoom Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat”

Gen Aportul Constanța

Cătălin Botezatu (creator de relații): „Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat. Am un aport, dat fiind faptul că soțul Elenei Udrea este un fost manechin de-al meu. A prezentat cu mine, a colaborat o perioadă lungă de timp și mă bucur că a reușit s-o facă fericită pe Elena.” (Cancan, 14 octombrie)

La prima vedere pare un fapt banal că există o legătură atît de strînsă între Cătălin Botezatu și Elena Udrea. Dar să fim serioși, oamenii care iubesc poșetele superbe găsesc mereu o cale să se întîlnească. Oricum, cu adevărat îngrijorător e că Botezatu pare din ce în ce mai implicat în marile evenimente ale lumii. Există voci care zic că era acolo cînd a fost împușcat Kennedy, proba o pereche de cizmulițe superbe din piele de șarpe. Era acolo cînd s-a scufundat “Titanicul”, tocmai ieșise de la saună. Va fi oare acolo în Ziua Apocalipsei? Cel mai probabil da, țipînd la niște manechine că nu s-au dat cu cremă de plajă.

 

Gen Viața toată fără ceafă e ca munca fără leafă

Octavian Strunilă (porkaholic): “Nu pot trăi fără muncă și nu pot trăi fără carnea de porc. Îi duc lipsa din plin aici, pe insula malgașă, unde 82% sînt mulsumani. Cam rar cu carnea de porc, iar mie chiar îmi place foarte mult.” (Libertatea pentru femei, 14 octombrie)

O alternativă foarte bună la porc e omul, dar, ce-i drept, societatea condamnă genul ăsta de comportament. Bine, societatea condamnă și furtul, și totuși Radu Mazăre e bine-mersi în Madagascar, deci poate că unele reguli nu sînt atît de stricte acolo.

 

Gen S-a micșorat de la frig

Cristina Șișcanu (o femeie): „Madălin (n.r. – Ionescu) m-a cerut de soție dezbrăcat. Eu aveam doar prosop pe cap. A avut şi flori, cu verigheta care a fost apoi furată. Nu verigheta, ci inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Toate erau pregătite, dar nu a mai apucat să se îmbrace. Mai mult am rîs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă.” (Viva, 13 octombrie)

Nu putem decît să speculăm unde a ascuns Mădălin inelul, dar fiind un tip foarte inventiv, amuzant și relevant pentru televiziune, nu e exclus să și-l fi ascuns adînc în dragoste.

 

Gen Ligamente.ro

Oana Lis (întinsă): „Am întindere de ligamente. Aseară, la nunta lui Dinu și a Deei Maxer, după un pahar de vin, am dansat vreo două ore și nu mi-am dat seama că mă doare. Cînd m-am dat astăzi jos din pat am zis că leșin. Eu sînt pe acțiune, acum să stau acasă mă simt ca un leu în cușcă, bine că sînt pe calmante. Pot să ajung și la operație dacă nu îmi iau medicamentele și nu stau liniștită. Am și kilogramele pe care le am, înjur prin casă, mi-e greu să mă mișc.” (Libertatea, 12 octombrie)

Ar fi trist s-o vedem pe Oana că dă colțul înaintea lui Viorel, nu e normal ca un străbunic pervers și dependent de păcănele să-și vadă nepoata obeză dusă înaintea lui. Pe de altă parte, viața cu Viorel are și avantajele ei. De exemplu, la întinderi de ligamente, Oana poate oricînd să împrumute bastoane și unguente din trusa magică a lui Viorel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]