Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (iubitor de oameni): Sînt convins că noul premier știe de ce l-a propus pe Andrei Baciu să fie ministrul Sănătății și că nu a primit un simplu telefon

Gen Toleranța și Costel

Mihai Mărgineanu (îl iubește femeile): “Să-l mai aud pe vreunu’ că-mi vorbește mie de toleranță și să vezi ce cap în gură îi dau. Dom’ președinte… mai luăm refugiați sau ne împușcăm între noi? Că e mai ieftin! Lua-v-aș creierele alea năclăite de politicieni la resuscitat!” (Libertatea, 14 noiembrie)

Inutil să zicem că, după declarația asta, pe Mărgineanu îl iubește în continuare femeile, dar nu și femeile din lumea arabă. Totuși, asta ar explica de ce apare mereu cu ochelarii sparți în Las Fierbinți: de la toate capetele alea în gură pe care le ia discutînd geopolitică.

 

Gen Salam băbesc

Mihaela Rădulescu (comentînd o poză în care mănîncă salam pe un yacht): ”Bucuria aia care vine din lucrurile simple… De neînlocuit! Un salam cu pîine, chiar dacă nu e cea mai sănătoasă opțiune :), are farmec oriunde și cu oricine, am verificat.” (Facebook, 17 noiembrie)

Săptămîna trecută ne povestea despre frigidere pline, acum despre salam pe pîine – aparent, Mihaela Rădulescu a intrat în zodia mezelurilor. Totuși, are dreptate, nimic nu se compară cu micile bucurii ale vieții: zîmbetul unui copil pe un yacht, vîntul care-ți suflă prin păr în timp ce stai pe vîrful unui munte de bani, pe un yacht, o carte bună într-o dimineață leneșă de duminică, petrecută pe un yacht.

 

Gen Ministerul modei și chiloților

Cătălin Botezatu (iubitor de oameni): „Sînt convins că noul premier știe de ce l-a propus pe Andrei Baciu să fie ministrul Sănătății și că nu a primit un simplu telefon. (…) A fi manechin e onorabil și poți ajunge să cîștigi și milioane de euro. Acest job implică să pozezi inclusiv nud, e vorba de un nud artistic și nu are nici o legătură cu faptul că modelul poate ajunge prim-ministru sau președintele unei țări. Mă scuzați, dar ce are sula cu prefectura?! Dacă, la noi, modeling-ul e considerat un job vulgar, înseamnă că incultura a ajuns la cote maxime în România. (…) Ipocrizia asta vine, de fapt, din răutate și din invidie. Sînt acei indivizi urîți și la propriu, și la figurat care nu suportă ca vreun om frumos, și la propriu, și la figurat, să vină printre ei.” (Libertatea, 17 noiembrie)

Iată într-adevăr o întrebare pertinentă: “Ce are sula cu prefectura?”. Răspunsul e că, probabil, depinde foarte mult și de ce parte a sulei ești. Mai ales dacă ești frumos și la propriu, și la figurat.

 

Gen Viața e o curbă

Brigitte Sfăt (femeie trecută prin viață): ”Sînt o femeie de succes, viața este ca o sinusoidă, cu urcușuri și coborîșuri… (…) Eu am mai fost măritată și am fost tot așa, cu un bărbat influent, foarte bogat… M-am trezit ținta atacurilor, a invidiei. De data asta n-aș vrea să fac aceeași greșeală. Decît să primesc un pește în fiecare zi, m-am gîndit să învăț să pescuiesc.” (Libertatea, 16 noiembrie)

Nu știu cum se face, dar exact după asta umblă bărbații bătrîni și cu bani: după femei cu urcușuri și coborîșuri mari, care știu să facă o sinusoidă ca lumea.

 

Gen Ginta latină

Gabriel Cotabiță: ”Lumina albă o vezi dacă vrei să mori. Era ceva negru acolo. Am început să vorbesc în latină.” (Cancan, 20 noiembrie)

Din fericire, Gabriel Cotabiță a reușit să depășească acel moment greu din viața lui, dovada fiind că în prezent nu mai vorbește în latină și sperăm că nici n-o să se apuce să cînte în dacă.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale