Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (jentălmăn): “Trebuie să știi să surprinzi o femeie. Trebuie să te interesezi ce mănîncă“

Zoom Cătălin Botezatu (jentălmăn): “Trebuie să știi să surprinzi o femeie. Trebuie să te interesezi ce mănîncă“

Gen Tatăl nostru care ești în cercuri

Anamaria Prodan (nu crede în coincidențe): “Poate o să vă surprindă, dar soțul meu are aceeași înălțime că tata, poartă același număr la pantofi, are mîinile la fel de mici, este la fel de tăcut și de serios.” (Libertatea, 13 mai)

Cu adevărat surprinzător ar fi să aflăm ce părere are Freud despre asta. De asemenea ar fi interesant să aflăm care e corelația statistică între numărul la pantofi și mîinile mici. Nu în ultimul rînd, am putea să discutăm cît de ciudat e că Laurențiu Reghecampf a jucat cu regretatul Didi Prodan, dar s-a însurat cu Anamaria.

 

Gen Gura păcătosului

Laura Dincă (iubi): “Eu și Cristi stăm tot timpul împreună, cred că am fost despărţiţi cînd a fost el închis.” (Libertatea, 13 mai)

Iată un subiect interesant de explorat, nu de alta, dar majoritatea oamenilor știu de obicei foarte sigur dacă au fost despărțiți sau nu de cineva aflat la închisoare. Singura excepție ar fi cazul în care închisoarea aia nu e deloc închisoare, ci un fel de perioadă de meditație, dar cu aer condiționat, telefon mobil și acces la iubita care de-abia a devenit majoră.

 

Gen Sexul frumos la miros

Cătălin Botezatu (jentălmăn): “Trebuie să știi să surprinzi o femeie. Trebuie să te interesezi ce mănîncă, cu ce parfum se dă, ce locuri îi plac și, atunci, o duci într-un restaurant și îi oferi ce vrea să mănînce, îi dăruiești parfumul cu care se dă. Faci chestii de genul ăsta. Dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați.” (Libertatea, 12 mai)

Un alt mod în care poți să surprinzi o femeie este purtîndu-i hainele, dîndu-te cu parfumul ei și mîncînd mîncărurile care-i plac. Dacă nici asta n-o surprinde, poate că e cazul s-o părăsești pentru că s-ar putea să fie moartă pe interior.

 

Gen Fetele de la APACA

Silvia Chifiriuc (cîntăreață la Petre): “Port deseori hainele lui Petre (n.r. – Roman). Am luat de la el. Și nu numai cămăși, ci și bretele, cravată, papion.” (Libertatea, 11 mai)

Ce e cu adevărat remarcabil în toată povestea asta este cîte accesorii de purtat la gît are un om lipsit totalmente de gît.

 

Gen Ce mama dracului am citit?

Bianca Drăgușanu (expertă în analogii): “O relație e ca o șaorma cu de toate. Avem carnea, ingredientul principal de la care pornește relația, relația intimă este barometrul relației de cuplu. Mai avem cartofii prăjiți, carbohidrații adică! Ăștia se depun și lasă și urme, ba o celulită, ba un colăcel. Cartofii sînt atașamentul, respectul și obișnuința. Murături! Adică șosetele nespălate prin casă sau paharul lăsat prin casă. Unii preferă șaorma cu ceapă. Așa cum relația poate avea niște mici defecte pentru cei din jur, dar sînt înțelese doar de către cei din cuplu. Sosurile! Sosul de usturoi reprezintă toleranța, fără de care relația nu poate să ajungă… Dacă nu ai iubirea care să țină relația strînsă, la fel ca lipia, atunci nu ai decât niște ingrediente laolaltă și atît.” (Kanal D, 11 mai)

Să nu uităm desigur și de o altă componentă importantă a șaormei: toxiinfecția alimentară urmată de diaree explozivă. Astea apar de obicei într-o relație toxică în care descoperi că partenerul tău foarte operat a angajat un scenarist foarte înfometat care a început să debiteze tot felul de paralele imbecile între mîncare și relații.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale