Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (lavăr): ”Deja chestia cu două femei am asimilat-o, mi se pare normală”

Zoom Cătălin Botezatu (lavăr): ”Deja chestia cu două femei am asimilat-o, mi se pare normală”

Gen Ceasul de la ora 5

Raluca Pastramă (nevastă de Pepe): ”Eu și cu fratele meu sîntem ca două ace ale aceluiași ceas: el este acul cel mare și eu cel mic, dar amîndoi aratam aceeași oră…” (Libertatea, 21 martie)

E foarte posibil ca lucrurile să se fi schimbat după apariția smartwatch-urilor, dar aș fi putut să jur că, înainte de asta, limba mică indica orele, limba mare indica minutele și toate analogiile legate de ceasuri se terminau prost atunci cînd nu era făcute bine.

 

Gen În mintea Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu (noua Oana pe care vechea Oana o adoră): “Dau examen pentru permis de port-armă. Logic că nu de frică, ci pentru că o vedetă de talia și personalitatea mea trebuie să facă schimbări majore în viața ei. Am pus deja 42 de camere de supraveghere în casă și afară. Și urmează trei portari, 24/24, că așa cere statutul. (…) Veți fi uimiți de noua Oana, pe care eu o ador, și care a lăsat în urmă toate scursurile și răutățile proștilor. Face mișto ei, lăsîndu-i să orbecăie la propriu, despre viața ei și ceea ce se întîmplă de fapt, și se ocupă de lucruri interzise pentru prostime.” (Libertatea, 21 martie)

Era și timpul ca trei portari și 42 de camere s-o supravegheze non-stop pe noua Oana, mai ales că acum vrea să-și ia pistol, iar vechea Oana poate oricînd să năvălească peste ea și peste viața ei interzisă pentru prostime.

 

Gen Mai avem nevoie și de iarbă

Olivia Steer (nevaccinată): „Snoop Dogg vine în România, în aprilie, ceea ce mi-a adus aminte de un video găsit pe YouTube, acum ceva vreme, în care Snoop Dogg spune de ce nu se vaccinează antigripal niciodată și de ce se tratează cu miere, lămîi și portocale, după metoda bunicii, cînd trebuie.” (Facebook, 20 martie)

Am auzit că, pe lîngă miere, lămîi și portocale, Snoop Dogg mai rulează și niște verdețuri speciale, tot după metoda bunicii. Profesioniștii le mai zic și salate din Grădina Ursului. Deci poate că regimul raw-vegan chiar funcționează.

 

Gen Cu mînuțele astea două

Florin Călinescu (Floriiiiiiiin Căliiiineeeescuuuuu), Mihaelei Rădulescu: „Pînă la urmă și cetățeanul ăla care a sărit din stratosferă a sărit și atît. Nu ne-a cîntat, nu ne-a făcut supă, nu a croit costume. Bine că a nimerit Pămîntul. Putea să treacă pe lîngă el și atunci era mai nasol.” (Românii au talent, 19 martie)

Și uite-așa aflăm și noi, în sfîrșit, ce caută Florin Călinescu în juriul de la Românii au talent: cînd nu-i face pielea de găină Andrei, îi arată Mihaelei Rădulescu chestiunea zilei.

 

Gen Sex în trup

Cătălin Botezatu (lavăr): ”Iubirea nu are granițe, nu are limite, nu are sex, nu are nimic. Nu e nimic interzis. (…) Excludem categoric copiii – pedofilia, pe care o pedepsim și, dacă se poate, îi împușcăm – sau alte manifestări cu animale, care sînt nefirești. În rest, fiecare om este liber să facă ce vrea! (…) Deja chestia cu două femei am asimilat-o, mi se pare normală. (…) Ce poate fi mai plăcut decît să ai două femei în pat, care să presteze?! De două femei, că sînt împreună sau că prestează împreună, cu tine și în fața ta… nu sînt probleme.” (Wowbiz, 21 martie)

E amuzant cum, pe măsură ce îmbătrînește, Cătălin Botezatu pare că își bătătorește terenul pentru o dezvăluire de senzație: “Sînt atît de heterosexual încît sexul cu două femei mă plictisește, de aia am hotărît să merg mai departe…” Și bravo lui! Numai să nu se bage pe delfini, că se supără Remus Cernea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale