Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (lenjerier intim): “Bianca va avea întotdeauna un sertar în inima mea.”

Zoom Cătălin Botezatu (lenjerier intim): “Bianca va avea întotdeauna un sertar în inima mea.”

Gen Sîntem peste tot acasă, ușile ni se deschid

Imnul RATB (imn creat de o echipă de salariați RATB care participă la o emisiune de talente): “RATB sîntem și nu ne e rușine / Nu ne judeca, sîntem ca și tine / Nu sîntem alcooliști și nici analfabeți / Nu sîntem nici golanii, pe care îi blamezi / Noi sîntem echipa, noi sîntem echipa RATB-iștilor / Ne-njuri printre dinți și ne privești cu ură / De parcă ți-am lua mîncarea de la gură / Poate uneori greșim, dar asta-i omenește / Să arunce piatra, cine nu greșește.” (Libertatea, 3 aprilie)

Cred că o echipă de angajați ai RATB care vrea să participe la un concurs de talente e prea puțin. Ar trebui inventat un show la care să participe toate personajele din universul zilnic al RATB: mirositorul, femeia cu cele mai multe sacoșe de rafie din lume, femeia cu mustață, bețivul stabil, pensionarul agresiv, bolnavul psihic care recită poezii de Labiș etc. A, stai, show-ul ăsta există deja. Se cheamă mers cu autobuzul. Oricum, măcar ni s-a ridicat o piatră de pe inimă: și-au dat seama că-i înjurăm printre dinți și îi privim cu ură.

 

Gen Dr. Strangelove la bulău

Valentina Pelinel (recipient de carne al ADN-ului de campion al lui Cristian Borcea): “Dacă ar fi să aleg o putere nelimitată, ar fi aceea de a vindeca… suflete. Se spune că boala apare mai întîi la nivel energetic, apoi la nivel fizic. Aș vindeca suflete chinuite de energii negative sau de necruțătoarea karmă.” (Libertatea, 2 aprilie)

Practic, așa a început și idila cu Borcea. “Cristi, ia uite ce karmă pleoștită ai! Nu vrei să ți-o vindec energetic și fizic, dar mai ales fizic?” Și săracu’ Cristi ce să zică? A zis da, mai ales că trupul lui fizic e încarcerat în spatele unor fascicule de energie negativă foarte nasole, numite și gratii.

 

Gen Ooo, am comis-o din nou…

Reporter: “De ce zîmbiți?” Cheloo: “C-ai față de prost.” (Digi 24, 31 martie)

Și uite-așa, Cheloo i-a răzbunat pe toți cetățenii încătușați care de-a lungul vremii au fost întrebați de reporteri imbecili: “De ce-ați furat? Voiați s-aveți mai mulți bani? Să strîngeți avere?”, “De ce-ați omorît-o pe mama dumneavoastră cu 12 lovituri de cuțit? Erați supărat?” și, desigur, “Nu vă e rușine?”.

 

Gen ASKVOLL, comodă 5 sertare

Cătălin Botezatu (lenjerier intim): “Bianca va avea întotdeauna un sertar în inima mea.” (Antena Stars, 30 martie)

Probabil e vorba de un sertar cu chiloți. Nu știm precis, dar, vorba aia, pînă la urmă cu asta se ocupă Botezatu, nu?

 

Gen Bătrînul și marea

Oana Lis (bombă calorică): “Multă lume mă întreabă de copil. Eu vreau de multă vreme, dar îl am deja pe Viorel. E un copil rău, iar eu sînt managerul lui. Ar fi un tătic-bunic. Bunic ca vîrstă, tătic ca rol. Aoleu, dar ce durere m-a luat! Mă jur, mă înțeapă rău aici. (n.r. – Oana își duce mîna în zona burții) Dacă nasc acuma îl cheamă McPuișor. O să îi spun Viorel Junior.” (Libertatea, 30 martie)

Mult succes să mai mîncați ceva în următoarele opt ore! Și dacă glumele despre cum Oana Lis se pregătește să nască un produs McDonald’s nu v-au făcut suficientă poftă, închipuiți-vă doar că oamenii ăștia fac sex. Aveți imaginea bine întipărită în creier? Bine, păi, treaba noastră s-a cam terminat atunci.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale