Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (țarul chiloț-ului): „Această iubire s-a dovedit a fi mai tîrziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenți.”

Zoom Cătălin Botezatu (țarul chiloț-ului): „Această iubire s-a dovedit a fi mai tîrziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenți.”

Gen Dragoste de clasă

Cătălin Botezatu (țarul chiloț-ului): „A fost o zi groaznică, glumesc. În prima zi de școală, eu m-am îndrăgostit de o fetiță frumoasă cu ochii albaștri și blondă, pe nume Matica Adriana, care din nefericire pentru mine fusese repartizată la o altă clasă. Eu eram la A, iar ea era la C. Am făcut un scandal monstruos și, pînă cînd nu au mutat-o pe această fetiță în clasă cu mine, nu am încetat să urlu. Această iubire s-a dovedit a fi mai tîrziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenți.” (Libertatea, 3 septembrie)

Iată un exemplu de poveste clasică, veche de mii de ani. Un băiat se îndrăgostește de o fată. Fata face pe inabordabila. Băiatul se dă peste cap pentru ea. În cele din urmă ajung concurenți pentru dragostea aceluiași băiat. Păi, e corect?

 

Gen Dacă te-omor, tu cui rămîi?

Brigitte Năstase (Elodie la mîna a doua): “Am fost în Sardenia şi atît de tare ne-am enervat încît el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu ştie ce să facă cu cadavrul.” (Libertatea, 31 august)

Poate de-asta, în cuplul Năstase-Țiriac, Năstase a fost mereu fustangiul distrat, iar Țiriac a fost ucigașul de mistreți la Balc. Pentru că Țiriac știe mereu ce să facă cu cadavrele.

 

Gen Şarpele cu un singur ochi

Gabriela Cristea (fobistă): „Am lucrat o stagiune la circ cu Magda Catone şi Constantin Rădoacă, şi Constantin făcea o chestie cu un şarpe aşa mare şi ştia că eu mă tăvălesc de frică. El tot timpul venea cu un şarpe galben şi, cînd era neatenţia mai mare, auzeam un sîsîit la urechea mea.” (Libertatea, 31 august)

Unii ar spune că e nepoliticos să-ți bagi șarpele mare și galben în urechea unei doamne, alții ar spune că poate ar trebui să-l vadă un doctor dacă e așa galben. Hepatita nu e o glumă. Mai ales că se poate transmite foarte ușor de la șarpe la om, prin ureche.

 

Gen Tufă de Veneția

Adriana Bahmuțeanu (pudică): “Mi-am făcut epilare definitivă în nişte zone pe care nu putem să le arătăm la televizor. Sînt la a doua şedinţă şi, iată, am scăpat de arici.” (Spynews, 3 septembrie)

Era o reclamă, acum cîțiva ani, la televizor care se termina cu fraza: “Eu nu sînt ariciul, sînt șobolanul”. E greu de zis ce animale găzduia doamna Bahmuțeanu acolo, dar cu siguranță Protecția Animalelor e de acord c-au fost, în sfîrșit, eliberate.

 

Gen Mercur în retrograd

Niculina Stoican (populară): ”Fetelor, decît să vă măritaţi fecioare, mai bine vă mutaţi în zodia Fecioarei! Soţul meu a păstrat cearşaful meu de virgină. A spus că o să avem o fetiţă şi vrea să i-l arate şi să-i spună că mama ei a fost fată cuminte.” (Wowbiz, 1 septembrie)

Awwwww, ce drăguț! Și mai ales ce bărbat gingașși modern care știe cum să flateze o femeie și, în același timp, se implică activ în educația copiilor săi… Doamnelor, puneți-vă pofta-n cui. La fel cum și soțul doamnei își păstrează probabil chiloții murdari ca să-i folosească mai tîrziu în timpul unui discurs motivațional.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]