Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cătălin Botezatu (țarul chiloț-ului): „Această iubire s-a dovedit a fi mai tîrziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenți.”

Zoom Cătălin Botezatu (țarul chiloț-ului): „Această iubire s-a dovedit a fi mai tîrziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenți.”

Gen Dragoste de clasă

Cătălin Botezatu (țarul chiloț-ului): „A fost o zi groaznică, glumesc. În prima zi de școală, eu m-am îndrăgostit de o fetiță frumoasă cu ochii albaștri și blondă, pe nume Matica Adriana, care din nefericire pentru mine fusese repartizată la o altă clasă. Eu eram la A, iar ea era la C. Am făcut un scandal monstruos și, pînă cînd nu au mutat-o pe această fetiță în clasă cu mine, nu am încetat să urlu. Această iubire s-a dovedit a fi mai tîrziu o iubirea grea, pentru că am devenit concurenți.” (Libertatea, 3 septembrie)

Iată un exemplu de poveste clasică, veche de mii de ani. Un băiat se îndrăgostește de o fată. Fata face pe inabordabila. Băiatul se dă peste cap pentru ea. În cele din urmă ajung concurenți pentru dragostea aceluiași băiat. Păi, e corect?

 

Gen Dacă te-omor, tu cui rămîi?

Brigitte Năstase (Elodie la mîna a doua): “Am fost în Sardenia şi atît de tare ne-am enervat încît el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu ştie ce să facă cu cadavrul.” (Libertatea, 31 august)

Poate de-asta, în cuplul Năstase-Țiriac, Năstase a fost mereu fustangiul distrat, iar Țiriac a fost ucigașul de mistreți la Balc. Pentru că Țiriac știe mereu ce să facă cu cadavrele.

 

Gen Şarpele cu un singur ochi

Gabriela Cristea (fobistă): „Am lucrat o stagiune la circ cu Magda Catone şi Constantin Rădoacă, şi Constantin făcea o chestie cu un şarpe aşa mare şi ştia că eu mă tăvălesc de frică. El tot timpul venea cu un şarpe galben şi, cînd era neatenţia mai mare, auzeam un sîsîit la urechea mea.” (Libertatea, 31 august)

Unii ar spune că e nepoliticos să-ți bagi șarpele mare și galben în urechea unei doamne, alții ar spune că poate ar trebui să-l vadă un doctor dacă e așa galben. Hepatita nu e o glumă. Mai ales că se poate transmite foarte ușor de la șarpe la om, prin ureche.

 

Gen Tufă de Veneția

Adriana Bahmuțeanu (pudică): “Mi-am făcut epilare definitivă în nişte zone pe care nu putem să le arătăm la televizor. Sînt la a doua şedinţă şi, iată, am scăpat de arici.” (Spynews, 3 septembrie)

Era o reclamă, acum cîțiva ani, la televizor care se termina cu fraza: “Eu nu sînt ariciul, sînt șobolanul”. E greu de zis ce animale găzduia doamna Bahmuțeanu acolo, dar cu siguranță Protecția Animalelor e de acord c-au fost, în sfîrșit, eliberate.

 

Gen Mercur în retrograd

Niculina Stoican (populară): ”Fetelor, decît să vă măritaţi fecioare, mai bine vă mutaţi în zodia Fecioarei! Soţul meu a păstrat cearşaful meu de virgină. A spus că o să avem o fetiţă şi vrea să i-l arate şi să-i spună că mama ei a fost fată cuminte.” (Wowbiz, 1 septembrie)

Awwwww, ce drăguț! Și mai ales ce bărbat gingașși modern care știe cum să flateze o femeie și, în același timp, se implică activ în educația copiilor săi… Doamnelor, puneți-vă pofta-n cui. La fel cum și soțul doamnei își păstrează probabil chiloții murdari ca să-i folosească mai tîrziu în timpul unui discurs motivațional.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]