Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Câteva cazuri de boală grea

Zoom Câteva cazuri de boală grea

Cazul Denise Rifai va rămâne scris cu litere de ruj în marea carte a jurnalismului românesc. Denise Rifai se joacă de-a Dennis Man, de-a Florinel Coman, are oferte, îi vâjâie milioanele printre urechi ca TGV-ul și trăiește cu impresia că și altcineva decât mama și familia seîntreabă în aceste moment ce-o face Denise Rifai. Femeia asta și-a construit din țipete și priviri bolnave ditamai statuia lacare se închină singură: „În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai“.

Asta spune ea despre o nouă emisiune pe care o va face la Kanal D. Și-apoi nucleara: „Vorbim de un proiect care înglobează toată activitatea mea de jurnalist“. Toată cariera, toată isoria jurnalismului românesc care, să fim sinceri, se confundă cu dezorientata de Rifai.

Când, cum, ce făceam noi în timp ce fata asta picta icoane cu ea însăși? De când are ea o „toată activitatea de jurnalist“? De când Denise Rifai „rămâne aceeași Denise Rifai“? Cât ne-a sucit mințile această pandemie de n-amvăzut-o pe doamna Rifai cum se pupa singură-n fund într-un colț?

Nu merită nici trei rânduri Denise Rifai, dar totuși, ce mașinărie stricată este presa noastră dacă poate să nască așa ceva!

 

PRO TV a ajuns cu autopupatul în fund în faza de comorbiditate.

Am asistat la un interviu cu Andreea Esca în care aflăm că Esca este și ea om. Au dat românii cu basca de pământ auzind una ca asta, au scăpat femeile polonicul din mână, o boare neagră a trecut peste ogoare lăsând în urmă scrum. Și un prelung și sincer: Hai sictir!

 

Boală grea vedetismul ăsta născut din scremete și urlete și uitături de femeie posedată.

Despre boală pe bune însă vorbim în cazul TVR. Ușor-ușor, COVID-ul a dat peste organismul bolnav numit TVR. Sunt câteva cazuri acolo în ultimele zile, bineînțeles că la vârf sevorbește cu jumătate de gură și cu un sfert de creier despre asta, se fac recomandări, se trimit notificări, se imploră distanțarea.

Până la urmă, poate că se va face dreptate: COVID-ul o să închidă TVR-ul.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Da. Apropo de mui..a partiilor din P. Brasov, as face pariu pe cateva zeci de mii ca e sugiuc “stirea” cu infectarea familiei ei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite