Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce-a fost mai întîi? Boul sau găina?

Zoom Ce-a fost mai întîi? Boul sau găina?

Un bou pe nume Knickers, de la o fermă australiană, a crescut atît de mult încît nu mai poate fi trimis la abator pentru că e prea greu pentru utilajele de procesare a cărnii. Iată o mică victorie pentru specia bovină în lupta cu oamenii, dar un nou eșec remarcabil pentru România. Nici măcar cu cel mai mare bou din lume nu ne mai putem lăuda.

Vladimir Putin a fost filmat bătînd palma cu prințul saudit Mohammed bin Salman la summit-ul G20 de la Buenos Aires. E greu de prezis ce înseamnă asta, dar sigur n-avem de ce să ne îngrijorăm avînd în vedere că ambii sînt cunoscuți ca doi oameni care, pe lîngă o bătaie bună de palmă, apreciază și o sugrumare de palmă, o tranșare de palmă și o distrugere a tuturor dovezilor care pot conduce la palmă.

Autoritățile turce au reușit o captură impresionantă de 30 de tone de ceapă, stocată într-un depozit din sud-estul țării. Dacă, în mod normal, să stochezi ceapă nu e o crimă, de cînd țara trece printr-o puternică criză economică, președintele Erdogan și ministrul de Finanțe, care întîmplător e și ginerele său, au anunțat că vor să lupte împotriva inflației hăituindu-i pe criminalii care adună legume la saltea, ca să le crească prețul. Un alt motiv la fel de bun pentru care e bine să confiști toată ceapa de pe piață este ca să-i împiedici pe oameni să mai plîngă cînd o curăță. Dacă nu mai plîng, nu mai sînt triști. Și dacă nu mai sînt oameni triști, înseamnă că nu există criză economică.

Un pastor din statul american Missouri și-a făcut apariția la slujba de duminică alunecînd pe un cablu suspendat la înălțime. Uite la ce trucuri disperate trebuie să recurgi atunci cînd ești un sărac ordinar care nu-și permite să vină cu Mercedes-ul la Catedrală…

O publicație din Marea Britanie a luat mostre de pe automatele de comandă de la mai multe restaurante McDonald’s din Londra și a descoperit că toate mostrele conțineau urme de fecale. Știrea pare destul de puțin credibilă, avînd în vedere că asta ar presupune că McDonald’s folosește și ingrediente naturale în restaurantele sale din Londra.

Un bărbat din India a fost prins de poliție cu 16 cranii și oase de la 34 de alte schelete, în bagaje. Cel mai probabil, bărbatul voia să le vîndă în China pe piața neagră de schelete, dar asta nu înseamnă că omul n-ar trebui să fie lăudat pentru capacitatea extraordinară de a-și face bagajele. Majoritatea oamenilor normali nu sînt în stare să înghesuie două tricouri și patru perechi de șosete într-o geantă, d-apăi 16 cranii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale