Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce ne imaginăm despre poponari

Zoom Ce ne imaginăm despre poponari

Pentru heterosexuali, poponarii sînt acele ființe care se definesc doar prin comportamentul sexual. În sensul că ei nu fac altceva în afară de a fi poponari. În mintea unui heterosexual, dacă un poponar ar răsunde sincer la banala întrebare Ce faci?, răspunsul ar fi următorul: Ce să fac, poponăresc!…

Pentru heterosexuali, homosexualii se ocupă cu sexul anal tot timpul. Nu fac decît să iubească alți bărbați, să corupă nepoponari, să întrețină poponăreala pe lume. 24 de ore din 24. Cînd un poponar se odihnește după ce a făcut sex doi ani încontinuu, de fapt nu se odihnește. În acele momente, cîteva clipe practic, caută un partener de sex.

La un poponar totul tebuie să aibă legătură cu sexul anal sau oral. Dacă vezi un poponar că ia o sticlă de pe masă, primul gînd care-ți trece prin minte este că în secunda următoare și-o va băga în cur. De ce? Pentru că asta fac ei: pun mîna pe chestii și și le bagă-n fund.

Nu te-ar mira ca un poponar să aibă perna în formă de testicul. Nu te-ar mira ca un poponar să se dea jos din mașină în mijlocul Pieței Universității la oră de trafic maxim și să-și bage un băț în cur. Chiar nu s-ar mișca un mușchi pe fața ta. Ai zice plictisit:  Logic, păi așa sînt poponarii, disperați să-și bage lucruri în cur. De fapt, mă mir că nu se întîmplă mai des.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale