Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce nu știați despre Bobotează

Zoom Ce nu știați despre Bobotează

Elena Udrea își pune sub pernă busuioacă. Astfel, nu doar că își visează alesul, dar acesta, cunoscînd obiceiul, intră spre dimineață la ea în cameră cotrobăind după o sticlă plină.

Crin Antonescu a spus că e o prostie să pui ceva sub pernă. Singurul lucru care se poate pune, totuși, sub o pernă este o altă pernă. Dar asta numai atunci cînd stai în fund să te uiți la televizor.

Boboteaza, ziua în care Isus a fost botezat, se mai numește și "Arătarea Domnului". Biserica insistă însă că nu este nici o asemănare între Bobotează și Laura Kodruța Kovesi, căreia i se spune doar "Arătarea".

Preoții au lansat o campanie de ieșire a oamenilor din casă pentru sărbătoarea de Bobotează: "Nu bobotezi, nu cocontezi!"

Fetele își vor visa la noapte alesul. La ora nouă, mîine de dimineață, CSOP și CURS vor prezenta primele sondaje despre aleși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint