Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ce se naște din deratizator de la Ploiești, fonduri publice mănîncă

Zoom Ce se naște din deratizator de la Ploiești, fonduri publice mănîncă

Pînă să se hotărască Dragnea & Co să cumpere niște servicii de deratizare pentru protestatarii și hipsterii care ies în stradă, mînați de la spate de Soros, de extratereștri sau din te miri ce motiv logic va fi gîndit un alde Codrin Ștefănescu, băieții de la Ploiești dau un exemplu bun guvernării și duc mai departe tradiția achizițiilor publice de la firme cu probleme. Mă rog, de la firme victime ale statului paralel, cum e cazul celebrei Coral Impex, al cărei patron a fost implicat în dosare cît n-a prins Adrian Mutu meciuri la Națională.

Căci, pînă la urmă, e vorba de bani, dar nu e vorba doar de bani. Cu toate că firma ploieșteană, patronată de Alexandru Badea, implicat în enșpe dosare cu dare și luare de mită, urmează să încaseze nu mai puțin de 33,9 milioane de lei plus TVA pentru servicii de deratizare și dezinsecție. Asta ca urmare a unei superbe licitații la care a participat de una singură și a și cîștigat. Acum, că patronul firmei a fost prins cu mîța în sac, în fel și fel de înregistrări ori denunțuri, la pachet cu băieți de prin politică ce au ajuns după gratii, e un fapt secundar. Că doar una e persoana fizică a patronului și alta persoana juridică numită Coral Impex. Și-apoi, în lupta cu șobolanii și cu insectele, nu poate statul paralel să ancheteze cît poate statul vertical să marcheze. E drept, va dura vreo patru ani pînă să încaseze Coral tot purcoiul ăsta. Și-apoi, dacă se mai umblă puțin la lege, o să ajungem în situația în care pedeapsa riscată e mai mică decît durata șmenului pentru care ai putea fi condamnat. Așa, ca să se învețe minte statul paralel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100