Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ceai, tovarășe, nu te simți bine?

Zoom Ceai, tovarășe, nu te simți bine?

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, e în stare gravă după ce a fost otrăvit cu ceai. Hai să nu mai fim așa tendențioși. Poate n-a fost ceai cu poloniu ca la Litvinenko, poate sînt doar efectele secundare ale noului vaccin rusesc împotriva coronavirusului.

După ce toți jurnaliștii de la televiziunea națională din Minsk au intrat în grevă, Lukașenko a adus un avion plin cu jurnaliști ruși să le ia locul. La noi nici n-ar fi nevoie să spargi atîția bani ca să închiriezi un avion. Pentru suma potrivită, se găsesc suficienți jurnaliști autohtoni care să se jure cu mîna pe Sputnik că sînt ruși de cînd s-au născut.

Un angajat al unui supermarket brazilian a murit în timpul programului, așa că a fost acoperit cu umbrele pînă la închiderea magazinului ca să nu-i deranjeze pe clienți.În mod normal l-ar fi băgat în frigiderul cu înghețată, dar acolo aveau băgat un angajat care murise de o săptămînă.

Vrăjitorul oficial al orașului neozeelandez Christchurch susține că nu s-a retras și că toate zvonurile legate de ieșirea sa la pensie au fost lansate de dușmani. Putem doar să presupunem că dușmanii săi sînt orci, goblini și puternicul vrăjitor Saruman.

Un fermier din Arkansas s-a deghizat în femeie ca să intre într-un cimitir și să lase animale moarte pe mormîntul unui rival. Cel mai probabil a făcut asta pentru că e absolut normal pentru o femeie să intre cu animale moarte într-un cimitir, pe cînd dacă un bărbat face asta, toată lumea se grăbește să-l judece.

Un youtuber american a inventat un tun care trage cu măști medicale spre fețele necredincioșilor COVID-19. Asta nu-i nimic, în scurt timp o să vedem escadrile întregi de drone care survolează orașele în căutare de oameni care nu poartă mască, apoi îi localizează după semnalul de la mobil și le bagă masca pe horn în timp ce dorm.

Milionarul român Constantin Dinescu a fost otrăvit de o prostituată ucraineană pe care a cunoscut-o la una dintre orgiile sale obișnuite. La prima vedere pare o situație tragică, pe de altă parte pare c-a fost și destul de distractiv.

Bordelurile din Berlin s-au redeschis, dar clienții n-au voie să facă sex. Practic, foarte mulți clienți o să se simtă fix ca acasă.

O defecțiune la o fabrică de ciocolată din Elveția a dus la acoperirea unui întreg sat cu fulgi de ciocolată. Exact așa s-a întîmplat și la Pompei, dar mijlocul figurinelor de ciocolată de acolo era mult mai crocant și mai carbonizat. Oricum, sîntem curioși cît timp le va lua marmotelor să învelească totul în staniol.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]