Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

CEARTĂ la TV. Preda: "V-aţi adus toată familia în politică". Sârbu: "Nu sunteţi potent în politică"

Zoom CEARTĂ la TV. Preda: "V-aţi adus toată familia în politică". Sârbu: "Nu sunteţi potent în politică"

Social-democratul Ilie Sârbu şi democrat-liberalul Cristian Preda s-au atacat dur, în direct, la România TV. Preda l-a acuzat pe Sârbu că şi-a a dus "toată familia" în politică şi "a tras sfori pentru ginerele" Victor Ponta, iar pesedistul a ripostat spunându-i că n-ar fi fost în stare să ajungă în politică fără Băsescu şi că nu e "potent" pentru viaţa politică.

Cearta a început de la schimbul de replici dintre Preda şi Cristiana Anghel, învăţătoarea care a fost în greva foamei, care acum candidează la parlamentare din partea PC.

Cristian Preda a fost deranjat de reproşul Cristianei Anghel că acesta nu a scos nici un cuvânt la Bruxelles despre cazul ei când se afla în greva foamei. Pedelistul a răspuns, iritat, că el nu o cunoaşte, completând imediat că este vorba de "doamna aceea recuperată de domnul Voiculescu", scrie RTV.NET.

"În momentul în care dvs. spuneţi că nu ştiţi de mine… este un teatru ieftin", a replicat Anghel.

Contrele dintre cei doi au continuat pe subiectul unei noi suspendări a lui Traian Băsescu.

"Aşa cum doamna Udrea şi-a luat plovăr, cum spunea pensionara recuperată de Voiculescu, aşa şi domnul Voiculescu trebuia să intre cu ceva în campania electorală: nu şi-a luat plovăr, şi-a luat acest discurs", a înţepat-o Preda pe învăţătoare.

Află ce replici şi-au mai schimbat Cristian Preda, Ilie Sârbu şi Cristiana Anghel pe RTV.NET.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint