Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri de la referendum

Zoom Cele mai importante știri de la referendum

Guvernul va cheltui peste 160 de milioane de lei pentru a le da ocazia românilor să interzică prin lege un drept de care homosexualii deja nu beneficiază. Nu mai rămîne decît să punem un car lîngă Palatul Victoria și să spunem: “Uite, tablou de Grigorescu”.

Coaliția pentru Familie: “Trebuie să interzicem căsătoriile homosexuale prin Constituție pentru că altfel s-ar putea să apară o lege și să fie permise. După aceea vom cere și o reglementare draconică a drobului de sare.”

Președintele secției de votare: “Și acum, băgați buletinul în urnă!”. Zeloasă cum o știm, Viorica Dăncilă a băgat și buletinul, și permisul.

Unii români cred că PSD a susținut acest referendum pentru că sprijină familia tradițională. Alții sînt ferm convinși că măsura e luată de teamă să nu cadă în ispită liderii marcanții cînd aud gingașul “Muie PSD!”.

Klaus Iohannis: “Am votat împotriva modificării Constituției. Familia tradițională se compune din bărbat, femeie și cel puțin șase case.”

Traian Băsescu: “Nu înțeleg de ce trebuie să interzicem prin Constituție dreptul ziariștilor de a se căsători între ei”.

Gabriel Oprea a refuzat să spună cum va vota la referendum. Găbiță, nu mai fi ipocrit: gușa și burdihanul ăla arată de la o poștă că ești un apropiat al comunității popotarilor.

Comunitatea LGBT către membrii Coaliției pentru Familie: “Băi, lăsați-ne să ne căsătorim, nu fiți bulangii!”.

Prin interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex, România a făcut un mare pas înainte. A trecut din Antichitate în Evul Mediu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Vulpea cu clopoțel

  19 februarie 2019

  Cu tirbușonul în mînă, am încercat zilele trecute să extrag tîlcul unei întîmplări hazlii povestite de un amic proaspăt întors dintr-o excursie prin secuime. Cazați la cabana unui pădurar care, […]

 • Cam pioană

  19 februarie 2019

  Laura Codruța Kövesi doarme acum somnul neliniștit al urmăriților penal, învelită cu pătura otrăvită a prezumției de nevinovăție. Judecata publică a început să parcurgă etapele torturii, de astă dată cu […]

 • Asistații de la SRI

  19 februarie 2019

  Ovidiu Marincea este un fost lucrător din presă, la Realitatea TV, apărut de nicăieri ca jurnalist și dispărând apoi la fel de repede în negura care e foarte probabil să-l […]

 • În așteptarea atletului lui Dumnezeu

  12 februarie 2019

  A fost nevoie ca un parcagiu italian să se metamorfozeze în medic, pe pajiștea cu fătuci mioritice producătoare de silicon, pentru a vorbi de seninătatea criminală cu care am acceptat […]

 • Adevăratul nume al Laurei Codruța Kövesi

  12 februarie 2019

  Pentru o țară de mărime medie, îndepărtată și înapoiată, binecuvîntată de un dumnezeu amnezic, irigată de rîuri fără pești, locuită de oameni fără obraz, poluată de vorbe, ocolită de autostrăzi, […]

romania100