Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri de la referendum

Zoom Cele mai importante știri de la referendum

Guvernul va cheltui peste 160 de milioane de lei pentru a le da ocazia românilor să interzică prin lege un drept de care homosexualii deja nu beneficiază. Nu mai rămîne decît să punem un car lîngă Palatul Victoria și să spunem: “Uite, tablou de Grigorescu”.

Coaliția pentru Familie: “Trebuie să interzicem căsătoriile homosexuale prin Constituție pentru că altfel s-ar putea să apară o lege și să fie permise. După aceea vom cere și o reglementare draconică a drobului de sare.”

Președintele secției de votare: “Și acum, băgați buletinul în urnă!”. Zeloasă cum o știm, Viorica Dăncilă a băgat și buletinul, și permisul.

Unii români cred că PSD a susținut acest referendum pentru că sprijină familia tradițională. Alții sînt ferm convinși că măsura e luată de teamă să nu cadă în ispită liderii marcanții cînd aud gingașul “Muie PSD!”.

Klaus Iohannis: “Am votat împotriva modificării Constituției. Familia tradițională se compune din bărbat, femeie și cel puțin șase case.”

Traian Băsescu: “Nu înțeleg de ce trebuie să interzicem prin Constituție dreptul ziariștilor de a se căsători între ei”.

Gabriel Oprea a refuzat să spună cum va vota la referendum. Găbiță, nu mai fi ipocrit: gușa și burdihanul ăla arată de la o poștă că ești un apropiat al comunității popotarilor.

Comunitatea LGBT către membrii Coaliției pentru Familie: “Băi, lăsați-ne să ne căsătorim, nu fiți bulangii!”.

Prin interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex, România a făcut un mare pas înainte. A trecut din Antichitate în Evul Mediu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]