Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre realegerea lui Putin

Zoom Cele mai importante știri despre realegerea lui Putin

Pînă și oponenții săi cei mai radicali au fost siliți să recunoască faptul că Putin nu este un tiran dement și sinistru, ci un tip echilibrat care oferă rușilor alternative. De exemplu, unul dintre sloganurile sale neoficiale a fost “Vii la vot sau vin eu după tine!”.

După ce a fost acuzat că nu a permis intrarea în cursă a unor contracandidați cu șanse reale, Vladimir Putin a răspuns oficial: “Nu fiți naivi, morții nu pot candida la președinție. Ei pot doar să voteze”.

Observatorii oficiali ai scrutinului au declarat: rușii au conștiință civică și se mobilizează exemplar la vot și în străinătate. De exemplu, nu a lipsit de la urne nici măcar unul din alegătorii arondați secției de votare din Cimitirul Eroilor Sovietici din Teleorman.

Mai mulți agenți de influență ai SUA susțin pe Facebook că fenomenul “freezing rain” nu este natural, ci un rezultat direct al discursurilor președintelui rus.

Donald Trump i-a scris lui Putin pe Twitter: “Felicitări, Vova, te-ai reales frumos. Acum fă urît la fraierii ăia de români, că vreau să le mai vînd o tură de rachete Patriot!”.

După ce liderii europeni au criticat fraudele surprinse în timpul alegerilor, Kremlinul a răspuns: “Blyat, nu poți să vii dintr-o Uniune care a recunoscut realegerea lui Băsescu și să mă acuzi pe mine de mînării electorale!”.

Angela Merkel a declarat că petițiile pentru a impune noi sancțiuni Rusiei din cauza fraudei electorale o lasă rece. Mă rog, nu la fel de rece pe cît ar lăsa-o oprirea robinetului de gaze rusești pe o asemenea vreme.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]