Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre realegerea lui Putin

Zoom Cele mai importante știri despre realegerea lui Putin

Pînă și oponenții săi cei mai radicali au fost siliți să recunoască faptul că Putin nu este un tiran dement și sinistru, ci un tip echilibrat care oferă rușilor alternative. De exemplu, unul dintre sloganurile sale neoficiale a fost “Vii la vot sau vin eu după tine!”.

După ce a fost acuzat că nu a permis intrarea în cursă a unor contracandidați cu șanse reale, Vladimir Putin a răspuns oficial: “Nu fiți naivi, morții nu pot candida la președinție. Ei pot doar să voteze”.

Observatorii oficiali ai scrutinului au declarat: rușii au conștiință civică și se mobilizează exemplar la vot și în străinătate. De exemplu, nu a lipsit de la urne nici măcar unul din alegătorii arondați secției de votare din Cimitirul Eroilor Sovietici din Teleorman.

Mai mulți agenți de influență ai SUA susțin pe Facebook că fenomenul “freezing rain” nu este natural, ci un rezultat direct al discursurilor președintelui rus.

Donald Trump i-a scris lui Putin pe Twitter: “Felicitări, Vova, te-ai reales frumos. Acum fă urît la fraierii ăia de români, că vreau să le mai vînd o tură de rachete Patriot!”.

După ce liderii europeni au criticat fraudele surprinse în timpul alegerilor, Kremlinul a răspuns: “Blyat, nu poți să vii dintr-o Uniune care a recunoscut realegerea lui Băsescu și să mă acuzi pe mine de mînării electorale!”.

Angela Merkel a declarat că petițiile pentru a impune noi sancțiuni Rusiei din cauza fraudei electorale o lasă rece. Mă rog, nu la fel de rece pe cît ar lăsa-o oprirea robinetului de gaze rusești pe o asemenea vreme.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]