Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante teorii ale conspirației despre lupta dintre Liviu Dragnea și George Soros

Zoom Cele mai importante teorii ale conspirației despre lupta dintre Liviu Dragnea și George Soros

Liviu Dragnea și George Soros nu se dușmănesc, ci totul este, de fapt, doar o campanie gîndită să promoveze prin scandal noul film Marvel: Bogătan vs. Teleorman.

Liviu Dragnea nu-l suportă pe George Soros de cînd ultimul a început să trimită în Teleorman hobbiți care încearcă să distrugă un inel în formă de mustață.

George Soros și-a făcut un dușman din Liviu Dragnea din momentul în care l-a dat afară cu bodyguarzii din Clubul de la Roma pe motiv că “Livache, ți-am zis de mii de ori, nu poți să joci cu necromantul la Monopoly!”

Liviu Dragnea a realizat cine e dușmanul său de moarte de cînd Serviciul Român de Informații i-a arătat un clip în care George Soros se întoarce spre cameră într-un fotoliu de piele, mîngîindu-și pisica.

George Soros a realizat cine este dușmanul său de moarte de cînd Serviciul Ocult de Illuminati i-a arătat un clip în care Liviu Dragnea se întorce spre cameră într-un fotoliu de piele, mîngîindu-și hamsterul.

Auzind aceste vești, Donald Trump a țipat: “Băi, cine mi-a șopat filmul ăla îmi care îmi mîngîi peruca?”.

Liviu Dragnea nu-l suportă pe George Soros pentru că este ungur și vrea să fure Ardealul. Aici are dreptate: Soros ar trebui să intre în PSD și să fure toată România.

Lupta dintre cei doi este ocultă pentru că George Soros este Prinț al Ierusalimului, pe cînd Dragnea este Ilustru Ales al Alexandriei.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]