Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante teorii ale conspirației despre lupta dintre Liviu Dragnea și George Soros

Zoom Cele mai importante teorii ale conspirației despre lupta dintre Liviu Dragnea și George Soros

Liviu Dragnea și George Soros nu se dușmănesc, ci totul este, de fapt, doar o campanie gîndită să promoveze prin scandal noul film Marvel: Bogătan vs. Teleorman.

Liviu Dragnea nu-l suportă pe George Soros de cînd ultimul a început să trimită în Teleorman hobbiți care încearcă să distrugă un inel în formă de mustață.

George Soros și-a făcut un dușman din Liviu Dragnea din momentul în care l-a dat afară cu bodyguarzii din Clubul de la Roma pe motiv că “Livache, ți-am zis de mii de ori, nu poți să joci cu necromantul la Monopoly!”

Liviu Dragnea a realizat cine e dușmanul său de moarte de cînd Serviciul Român de Informații i-a arătat un clip în care George Soros se întoarce spre cameră într-un fotoliu de piele, mîngîindu-și pisica.

George Soros a realizat cine este dușmanul său de moarte de cînd Serviciul Ocult de Illuminati i-a arătat un clip în care Liviu Dragnea se întorce spre cameră într-un fotoliu de piele, mîngîindu-și hamsterul.

Auzind aceste vești, Donald Trump a țipat: “Băi, cine mi-a șopat filmul ăla îmi care îmi mîngîi peruca?”.

Liviu Dragnea nu-l suportă pe George Soros pentru că este ungur și vrea să fure Ardealul. Aici are dreptate: Soros ar trebui să intre în PSD și să fure toată România.

Lupta dintre cei doi este ocultă pentru că George Soros este Prinț al Ierusalimului, pe cînd Dragnea este Ilustru Ales al Alexandriei.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale