Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante teorii ale conspirației despre lupta dintre Liviu Dragnea și George Soros

Zoom Cele mai importante teorii ale conspirației despre lupta dintre Liviu Dragnea și George Soros

Liviu Dragnea și George Soros nu se dușmănesc, ci totul este, de fapt, doar o campanie gîndită să promoveze prin scandal noul film Marvel: Bogătan vs. Teleorman.

Liviu Dragnea nu-l suportă pe George Soros de cînd ultimul a început să trimită în Teleorman hobbiți care încearcă să distrugă un inel în formă de mustață.

George Soros și-a făcut un dușman din Liviu Dragnea din momentul în care l-a dat afară cu bodyguarzii din Clubul de la Roma pe motiv că “Livache, ți-am zis de mii de ori, nu poți să joci cu necromantul la Monopoly!”

Liviu Dragnea a realizat cine e dușmanul său de moarte de cînd Serviciul Român de Informații i-a arătat un clip în care George Soros se întoarce spre cameră într-un fotoliu de piele, mîngîindu-și pisica.

George Soros a realizat cine este dușmanul său de moarte de cînd Serviciul Ocult de Illuminati i-a arătat un clip în care Liviu Dragnea se întorce spre cameră într-un fotoliu de piele, mîngîindu-și hamsterul.

Auzind aceste vești, Donald Trump a țipat: “Băi, cine mi-a șopat filmul ăla îmi care îmi mîngîi peruca?”.

Liviu Dragnea nu-l suportă pe George Soros pentru că este ungur și vrea să fure Ardealul. Aici are dreptate: Soros ar trebui să intre în PSD și să fure toată România.

Lupta dintre cei doi este ocultă pentru că George Soros este Prinț al Ierusalimului, pe cînd Dragnea este Ilustru Ales al Alexandriei.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • O dublă înmormîntare

  22 mai 2018

  Înainte s-o cotească de-a bușilea spre infern printr-un tub de ciment folosit la canalele de irigații din pustiul libian, Muammar Gaddafi, observînd că trădarea trăiește în concubinaj cu ofițerii din […]

 • Evreunul contra Israel?

  22 mai 2018

  Ca dovadă că prostia nu e monopol PSD, șeful PNL a făcut o plîngere penală pe adresa Torei iudaice, acolo unde legea talionului, a ochiului scos și a dintelui spart […]

 • Când Dragnea și Orban se joacă de-a Messi

  22 mai 2018

  Liviu Dragnea a luat politica externă pe cont propriu. Nu i-a cerut-o nimeni, nu exista nici o presiune, aproape că nu aveam ceva numit ”politică externă”. Și-atunci, în infinita-i înțelepciune […]

 • Convertirea pescarilor

  15 mai 2018

  Duhnea Ierusalimul ca o străveche bute, Imperiul avea platfus și nu primea nici vești și cum dădeam cu vîrșa prin bălțile stătute, de mila Lui ne-am transformat în pești.   […]

 • Iohannis la numărătoarea morților

  15 mai 2018

  “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă”, zicea Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, cînd norocul său politic incendia clubul Colectiv și îi aducea pe tavă […]