Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante știri despre români și vacanțele lor

Zoom Cele mai șocante știri despre români și vacanțele lor

Dacă ar fi să-i iei în serios pe români, ai tinde să crezi că ei sărbătoresc Paștele pentru că atunci reînvie traficul infernal de pe Valea Prahovei.

E de neînțeles de ce se chinuie atît șoferii români să prindă un loc în coloana blocată pe undeva pe la poalele Sinaiei sau ale Buștenilor. Ai spune, în glumă, că și-au lăsat plăsuța la rînd și nu vor să piardă locul. După care privești mormanele de ambalaje goale de pe marginea drumului și îți dai seama că fix asta au făcut.

După trei ore pierdute în trafic devii ferm convins că tradiționala țuică la cazan e făcută în Dacia predecembristă din față sau în rabla cu numere bulgărești din spate.

Românii sînt un popor cu adevărat credincios. Așa se explică de ce nu concep Paștele fără să înțepe carnea care sfîrîie pe grătar cu furculițe imense, în timp ce fețele li s-au înnegrit de la fum.

Traian Băsescu s-a felicitat încă o dată pentru că n-a fost capabil să facă autostradă pînă la Brașov. Dacă românii au reușit asemenea blocaje pe un drum național, pe autostradă ar fi fost dezastru.

Klaus Iohannis a petrecut Paștele acase, pentru că nici anul ăsta n-a reușit să se decidă doar la una singură.

Liviu Dragnea a invitat-o pe Viorica Dăncilă să petreacă sărbătorile la el acasă, în raftul pe care își ține prietena sa Irina păpușile Barbie.

Anul acesta s-au înregistrat cele mai slabe vânzări de carne de oaie. Era de așteptat, atîta vreme cît programul de guvernare al PSD se încăpățînează să fie fix mielu’.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]