Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Chiolhanuri cu pacienți

Zoom Chiolhanuri cu pacienți

10 lei costă mâncarea unui bolnav în spital pe zi. Că nici nu știi ce să comanzi mai întâi de banii ăștia: să iei o pâine, să iei o scobitoare sau să treci direct la un gemuleț cu trei felii de carton.

Florin Cîțu zice că Certificatul Verde nu se va aplica în România. Asta se poate întâmpla doar dacă, într-adevăr, Dragnea ne-a scos din UE. La ultima verificare, însă, omul era la muncă, pe Rahova.

Românii s-au testat la privat în 2020 de 2,5 miliarde de lei. În schimb, își pierdeau locurile de muncă. Vezi că e o compensație în toate pe lumea asta?

Premierul Cîțu face apel la Biserică: doar cu ajutorul ei vom putea atinge imunizarea de 70% pe care o urmărim pentru toamnă. Patriarhul chiar voia să își ofere ajutorul, în sensul că are și nota de plată pregătită de luni bune.

Tranșa de peste 500.000 de vaccinuri Pfizer de luni dimineață a ajuns cu întârziere în România. N-a mai prins loc la avion, că se întorc românii acasă de Paște.

Elena Băsescu e angajată la Parlament, consilieră la Comisia de Afaceri Europene din Cameră, câștigând aproximativ 6.000 de lei pe lună. Cine știe ce nenorociri pune la cale de fapt, că nu stă ea atâtea ore la muncă pentru niște bani din care nu-și poate plăti nici mentenanța la buza de jos.
1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale