Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cimitirul, toaletă de liceu a tinereții mele

Zoom Cimitirul, toaletă de liceu a tinereții mele

► Multe tinere își doresc, probabil, o noapte de dragoste petrecută pe un pat din petale de trandafir, printre lumânări aprinse. Prin ceva asemănător a trecut o minoră de 14 ani, care a fost violată pe un mormânt, în cimitir, de un recidivist din localitatea vasluiană Crețești. Probabil că, în timpul agresiunii sexuale, simțind că o înghiontește în coapsă tibia unui mort, fata l-a întrebat pe recidivist: ”Ăla e un os de-aici, din cimitir, sau doar te bucuri că mă violezi?”

► O fată de 13 ani din județul Vaslui e cercetată penal, după ce și-a declarat o identitate falsă atunci când s-a internat în spital ca să nască. Mai precis, ea a arătat certificatul de naștere al unei adolescente de 16 ani. Dacă voia cu adevărat să scape de prunc, tânăra mamă trebuia să prezinte actele unui băiat, ale unui bătrân sau chiar pe ale unei persoane decedate. În felul ăsta, medicii n-ar mai fi putut spune că e copilul ei și că trebuie să-l ia acasă pentru a-l crește.

► Doi elevi din Târgu Frumos au fost filmați de un coleg în timp ce făceau sex în toaleta liceului. Judecând după poziția foarte incomodă în care stăteau elevii în timpul actului sexual, filmulețul e o dovadă în plus că în școlile românești condițiile sunt extrem de proaste.

► În încheiere, o știre tot din Moldova, însă de peste graniță. Un bărbat din comuna basarabeană Ruseștii Noi și-a lovit o vecină cu toporul în cap, i-a tăiat gâtul cu cuțitul și apoi a îngropat-o în grădina din spatele casei. Chiar dacă nu-l prindea acum Poliția, criminalul oricum n-ar fi putut scăpa. La un moment dat, în grădina lui ar fi început să crească un pom care face vecine, ceea ce îl dădea de gol în mod clar.

Publicat în Cațavencii, nr. 5(83), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint