Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cioloș, ursulețul de PLUS

Zoom Cioloș, ursulețul de PLUS

Dacian Cioloș, în sfârșit, a prins ideea: în politică trebuie să fii mereu pe PLUS. Că doar nu ești fraier să faci un partid cu numele Mișcarea Inițiativa Națională pentru Unitate și Solidaritate.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, după ce sindicaliștii amenință cu proteste: “Creșterea veniturilor se va realiza corespunzător”. Consider încheiate negocierile și conflictul încheiat, practic sindicaliștilor li s-au îndeplinit toate cererile.

Multe trenuri blocate în zăpadă, mulți oameni rămași în câmp, mii de ore de întârzieri… Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, ar trebui să-și dea demisia. De fapt, mă rog, cineva ar trebui să i-o accepte.

În cazul în care moțiunea de cenzură trece, Ludovic Orban spune că trebuie organizate alegeri anticipate. Săracul, vrea să intre și el în Parlament. Acuma, repede, cât mai face PNL pragul.

Claudiu Manda, om adus de Lia Olguța Vasilescu de la Craiova să care valizele cu acte de la Servicii, spune: “Amnistia se face, nu se discută!”. Practic, i-a făcut tâmpiți pe toți pesediștii care de un an de zile numai despre asta discută. Deci o bilă albă pentru Claudel.

Mă gândesc la amărâtul de Tudorel Toader… Cred că i-au luat ăștia actele, cum fac traficanții de carne vie când duc fete la produs în străinătate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale