Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Clanul Căcănarilor

Zoom Clanul Căcănarilor

► Nuțu Cămătaru și alte persoane din clanul Cămătarilor și al Sportivilor au fost arestate de DIICOT. Nuțu a rugat-o pe o vecină ca timp de 29 de zile, cît lipsește, să dea ea de mîncare la tigru, să-i călărească pe deșelate calul și să nu uite să-i ude din cînd în cînd fața datornicului pe care-l ține în beci.

► Unii dintre delegații la Convenția PNL și-au plătit cazarea la hotel din banii primăriilor pe care le conduc. Tare nepricepuți la politică trebuie să fie oamenii noștri dacă nu au încă hotel în București.

► Elena Băsescu, ca orice femeie însărcinată, a început să aibă pofte. Nu, nu e vorba de mai vechile pofte de bani și slugărnicii din partea PDL. Ea a recunoscut la RTV, în fața Corinei Drăgotescu, că de la o vreme are un apetit crescut pentru murături. Asta nu înseamnă deloc că Traian Băsescu, în fiecare dimineață, ar fi însărcinat.

► Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat la închisoare pe Adrian Năstase. Baronii PSD se tem ca intrarea unei baronese pe porțile pușcăriei Jilava să nu reprezinte un precedent periculos. Sau, pur și simplu, să poarte ghinion pe viitor.

► Crin Antonescu a fost ales președinte al PNL. Tot ce a trebuit să facă pentru asta a fost să ajungă la Convenția Națională a liberalilor la o oră rezonabilă.

► Pe malul lacului Tarnița din județul Cluj au fost găsite o mie de kilograme de carne congelată. Probabil, alături de alți cai din zonă, ele veniseră la ceasul serii să se adape.

► Unei bătrîne care a murit la un azil din Capitală i-au fost furați, de către angajați, dinții de aur din gură. Oameni miloși, angajații se rugau seară de seară la Dumnezeu ca femeia s-o sfîrșească în somn. Astfel, treaba lor ar fi fost una mult mai ușoară: doar băgau mîna și luau dinții din paharul de la capul patului.

Publicat în Cațavencii, nr. 8(86), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint