Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Clanul ochelariștilor

Zoom Clanul ochelariștilor

Potrivit unui studiu, oamenii care poartă ochelari sînt mai feriți de infectarea cu COVID-19. Asta pentru că COVID-19 este foarte superficial și vanitos și nu se combină decît cu oameni atrăgători, fără ochelari.

Sute de locuitori din Texas, stat care s-a confruntat cu un val de frig și zăpadă fără precedent în ultima perioadă, spun că zăpada nu există și e doar o conspirație guvernamentală. Adi Mutu e gata să depună mărturie că zăpadă e cît se poate de reală și poate să-ți facă mari probleme în viață.

Armata americană a bombardat poziții din Siria, pentru prima dată de cînd Joe Biden a preluat președinția. Parcă crește inima în noi cînd auzim că lucrurile revin în sfîrșit la normal cu administrația americană.

Un raport al CIA afirmă că disidentul saudit Khashoggi a fost ucis la comanda prințului Mohammed bin Salman. Cel mai șocat de descoperire a fost chiar Mohammed bin Salman care era convins că toată lumea știe deja.

Loturi din jungla amazoniană au fost găsite la vînzare pe Facebook, ceea ce e destul de ciudat pentru că Zuckerberg de la Facebook și Bezos de la Amazon se urăsc de moarte.

Doi polițiști sud-africani au fost condamnați la 16 ani de închisoare după ce-au răpit un student la Facultatea de Chimie ca să facă droguri. Iată deci că scenariul serialului Breaking Bad funcționează foarte bine și în realitate, însă doar cu studenți la Chimie, pentru că dacă erau răpiți studenți de la Facultatea de Drept și obligați să apară în instanță, n-ar fi știut de la cine să copieze.

Trei femei, aflate într-un triunghi amoros, sînt bănuite că ani de-a rîndul au furat din vestiarele unor centre de fitness din Cehia. E foarte greu de înțeles cum au reușit trei femei aflate într-un triunghi amoros să distragă atenția de la ce făceau, atîta timp. Foarte greu…

O femeie din Africa de Sud s-a pozat cu inima unei girafe pe care a vînat-o de Valentine’s Day, după ce primise cadou partida de vînătoare de la soțul ei iubitor. Problema e că inimioarele nu sînt singurele simboluri ale primăverii care-i plac doamnei, cică pentru 8 Martie vrea să vîneze un coșar.

Un cocoș folosit pentru lupte și-a omorît stăpînul în China. Din fericire pentru toată lumea, l-a omorît în luptă dreaptă cu o lamă de ras, nu pervers, cu viruși, cum a făcut liliacul ăla laș din Wuhan.

Nutriționiștii spun că pizza la micul dejun e mult mai sănătoasă decît cerealele. Poate c-a venit timpul ca producătorii de cereale să bage asta la cap și să înceapă să facă ceva mai hrănitor. De exemplu, cereale cu aromă de pizza.

2 comentarii

 1. #1

  bun + bune comentariile (nu mai spun “up-2-date” ca se shtie shi nu vreau sa fiu redundant) !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]