Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Claudia Pavel (cream): „N-a îndrăznit unu’ să pună un deget pe mine.”

Zoom Claudia Pavel (cream): „N-a îndrăznit unu’ să pună un deget pe mine.”

Gen Regreta de mare

Claudia Pavel (cream): „Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… (…) Dar, uitîndu-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii ăştia erau atît de cuminţi… N-a îndrăznit unu’ să pună un deget pe mine. Eram prieteni, efectiv, mîncam din aceeaşi farfurie.” (VIVA, 18 martie)

E imposibil să nu detectăm o urmă de regret și neîmplinire în povestea asta. Pe de altă parte fraieri și Moga, Smiley și CRBL că o lăsau să le fure din farfurie fără să pună un deget pe ea.

 

Gen Botoxinteza la plante

Daniela Crudu (cruduță): „Sînt bine în pielea mea, foarte mulţumită. Mulţumesc lui Dumnezeu, adică domnului doctor. Nu există femei urîte, doar că n-au bani să se opereze. Am doctorii mei care se ocupă de mine de zece ani. Am avut silicoane care m-au ţinut 12 ani. Acum le-am schimbat, pentru că am vrut mai mari. Sînt foarte mulţumită. Acum mi-am subţiat talia. De ce nu, dacă se poate şi mai bine? Este o nouă operaţie, liposculptură. Înainte nu aveam talie de clepsidră. Şi înainte era bine, dar dacă se poate şi mai bine? Sînt fericită. La faţă mi-am făcut cu fire. Tot ce apare nou, eu încerc. Sînt cobai. Sînt nişte fire care se pun în faţă şi îţi trag faţa. Botox. Am de toate. Acum, eu le-am făcut pe toate, dar vorba lui mama, să vedem cum arăt peste zece ani, că acum arăt bine. Am şi lentile. Aş vrea să-mi lungesc şi picioarele, există o tehnică în Rusia. Glumesc, nu o să fac aşa ceva, Doamne fereşte. Şi nici în fund nu îmi pun nimic, că am de la Mama Natură. Mai am acid şi Botox în frunte. La clinică merg ca la mine acasă.” (Libertatea, 16 martie)

Spre binele ei și al celor din jurul ei, Daniela ar trebui să care cu ea în permanență o listă cu modificările pe care și le-a făcut. Nu de alta, dar dacă o prind paramedicii vreodată, să știe că și-a făcut toate lucrurile alea singură, nu e victima unui accident rutier.

 

Gen Ți-am dat un inel

Dan Bittman (om precaut): “I-am zis băiatului meu, în primul rînd, să-şi ia prezervative, ca să nu aibă surprize. Adică să facă în viaţă ce vrea el, nu ce vrea altcineva, asta-i important. Te trezeşti că cine ştie ce…“ (Libertatea, 15 martie)

Da, de exemplu, am auzit povestea unui tip care nu și-a luat prezervative și a avut tot felul de surprize. S-a trezit că-l prezintă pe primarul PSD Daniel Florea la 50 de ani de la atestarea istorică a sectorului 5.

 

Gen Hîț, johnule

Dorian Popa (omul): “Cei care nu sînt pregătiţi de criză, normal că nu vor şti cum să gestioneze situaţia de criză. Pentru mine, un server căzut la Instagram cîteva ore nu e decît un pas cu dreptul. Aşa ştim cum să gestionăm, cînd să postăm, dar nu spunem secretele acum.” (Libertatea, 14 martie)

La cît de tare se ține Dorian Popa în fața catastrofelor ar trebui să managerieze programul spațial al Statelor Unite. “Houston, mai avem oxigen pentru zece minute.” “Nu-i nimic, gîndiți-vă că e un pas cu dreptul pentru mai mulți follower-i.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]